Kimchi's point of view

Vad hände efter Fresh Prince?

Category:

Alla minns väl Fresh Prince o Bel - Air som spelades in mellan 1990- 96 och som blev så pass populärt att det fortfarande sänds. Jag satt och undra vad som egentligen hände med skådespelarna som var med efter serien. Så här kommer en liten update på det.


Will Smith
Den person som har lyckats bäst av alla. Han är nu en av världens mest kända skådespelare och har även hunnit med att göra sångkarriär. Ett par filmer han har varit med i är  Bad Boys, Independence Day,'The Pursuit of Happyness,I Am Legend och Hancock. Will var faktiskt även förlov med Lisa från Fresh Prince med ett tag men gifte sig sedan med sin nuvarande fru Jada Pinkett Smith som han även har barn med.NU; Will Smith med familjen


Jaden Smith

Den yngste sonen, Jaden Christopher Syre Smith 11 år. Har redan börjat gå i pappas fotspår och är redan en känd skådespelare. Han har varit med i  serien All of us och filmerna The Pursuit of Happiness, The Suite Life of Zack and Cody och spelar för närvarande in den nya Karate Kid.

Karyn Parsons → Hilary Banks
NU

Har gjort ett par liknade roller som i Fresh Prince i verk som Class Act och Major Payne. Men har sedan ett bra tag sen tillbaks gift sig med en direktör och har nu två barn. 

Tatyana Ali → Ashley Banks
NU

Är även kallad för the tripple threat talent då hon även har gjort en sång och filmkarriär. Hon har gjort låtar tillsammans med Will Smith och senast med Will.I.Am med Yes We Can låten som stötte Barack Obama's kampanjen. Filmer hon har varit med i är Glory Road,Nora's Hair Salon och The Young and the Restless.

James L. Avery → Philip BanksNU

Han har varit en av rösterna till serien Teenage Mutant Ninja Turtles, programledare för äventyrs programet Going places, medverkat i filmen Who's Your Caddy samt serierna CSI, The Closer och That's So Raven.


Janet Hubert → Vivian Banks
NU

Efter Fresh Prince har hon bland annat medverkat i serierna Coach,The Jamie Foxx Show,Friends och NYPD Blue. Hon har även släppt en serier vid namnet J.G & B.C som är animerade DVD serier, barnböcker och skolväskor.

Daphne Maxwell Reid → Vivian Banks
NU
Var från början modell för argenturen FORD models och efter Fresh Prince blev hon den första afro-amerikanska kvinna som fick pryda tidningen Glamour. Därefter har hon medverkat i serien Eve och nu driver hon och hennes make Tim Reid produktions företaget New Millennium Studios.

Alfonso Ribeiro → Carlton Banks
NU

Har medverkat i serien In the  house, The Singing Bee och reality serie tävlingen "Celebrity Duets" ( som han vann) och senaste Catch 21.

Joseph Marcell → Geoffrey
NU

Han har medverkat i en rad olika evenemang men även serierna Rough Crossings och The Bold and the Beautiful.

Jeffrey A. Townes → Jazz
NU

Är numera en superkänd producent och DJ.

Vernee Watson-Johnson →Viola 'Vy' Smith

Ser likadan ut, nu som då

Hon har medverkat i en rad serier som Sister Sister,Malcolm in the Middle,CSI: Crime Scene Investigation, och Desperate Housewives. Föruttom detta har hon varit med i över 200 reklamfilmer.

Nia Long → Lisa Wilkes
NU

Var som tidigare nämnt förlovad med Will Smith ett tag. Har sedan dess medverkat i  bland annat Boyz N The Hood, Third Watch, Soul Food, Love Jones, The Best Man och Big Momma's House.

Tyra Banks → Jackie Ames

Som ni alla säkert också vet blev hon en av världens mest kända supermodeller efter serien.
 Och har nu programmet America's Next Top Model.

Comments


Comment here: