Kimchi's point of view

Praktik

Category:




Testet var inte det roligaste men lyckades iallafall ta mig igenom det, dock inte helt nöjd med det man skrev men aja gjort är gjort. Veckan har iallafall varit lärorik, har haft fullt upp med praktiken o alla andra projekt.
Har som sagt haft mkt o göra och lärt mig mycket, som hur man gör en enkät, hur indesign fungerar, om särskrivningar osv. Har varit på många möten, haft otroligt kul med o träffa alla nya människor.
Trivs verkligen med praktikenpå International Association, då man inte bara får sitta på en stol o titta på utan direkt får vara delaktig o allt och många är intresserad utav vad man gör. Sedan är det ett stort plus då alla vill hjälpa en o kommer med bra kritik. Så känns lite konstigt att det snart redan har gått 2 veckor utav praktiken. På ett sätt känns det som man precis kom dit men också som att man har varit där längre på grund av alla kontakter o projekt man får lov o vara med på. Yeah det kommer bli kul med integrations projektet och enkäten jag ska skicka ut nästa vecka. Men först ska det bli spännande att gå på After work med alla från praktiken, bra avslutning på arbetsveckan.

- With each step forward, it's harder to turn back

Comments


Comment here: