Kimchi's point of view

welcome to the other side

Category: Musik




En låt jag har lyssnat på denna vinter är låten other side av Shanelle, Lil wayne och Ne-yo.
En låt jag gillar att lyssna på högt. Lite lagom festlig låt.

How low can you go?

Category: Musik








Mr Ludacris is back with  another sick hit How low.
Bet we'll soon here it on the dance floors remixed. It's catchy..

Dagen efter

Category:




För de flesta studenterna på Högskolan började nog denna dagen vääldigt segt och jobbigt, med tanke på gårdagens stora festligheter. Men för mig så startade den mycket lättare än vad jag hade väntat mig med tanke på vad little miss Shara utsatte mig för :P haha...Ja gårkvällen var en händelserik och sjuk kväll..
Men åter till dagens händelser, vaknade väldigt segt hos Francis, somnade om ett antal gånger tills jag verkligen var tvungen att gå till skolan. Var på ett inte så givande möte om praktiken, man får väl se om man nu verkligen kommer iväg till Sydafrika. Efter det rätt långa mötet, hämtade jag och Clara upp Emilia och var ute och gick med henne. Sen blev det lite fixande med grejer hemma för mig och slutligen en super mysig middag med Kenneth hos honom. Killen kan verkligen laga mat, var super gott och kvällen avslutades med serien Fringe. En mycket bra kväll enligt mig!


Kenneth steker kycklingen


Kenneth fixar potatisen


MUMS



Fin fin middag

Lucy Love

Category: Musik






Tjejen har cool stil, påminner om min favorit tröja



Gud vad världen verkligen är liten. Har nu fått kännedom om att en av mina barndomsvänner som stod min familj väldigt nära är en känd rappare, vid namnet Lucy Love i Danmark. Det roliga är att jag har lyssnat på hennes musik ett tag men inte kopplat ihop att det var tjejen jag spenderade mkt tid med som barn i Danmark. Men är riktigt glad för att hon har lyckats göra något riktigt bra med sitt liv!..Lyssna gärna på hennes låtar. Riktigt sköna låtar, gillar mest låten Daddy was a DJ som verkligen är en sann historia då hennes pappa var det och älskade öl.


Farbror Ronny var en speciell person om man säger så :P..



 Hon fick även ett pris av P3 i Danmark

This aint no walk in the park

Category: Musik




En låt som får mig att tänka till är Cheryl Cole's låt  Fight For This Love
Med hennes budskap att "Anything that´s worth having , Is sure enough worth fighting for"

Too much of anything can make you sick
Even the good can be a curse
Makes it hard to know which road to go down
Knowing too much can get your hurt
Is it better is it worse?
Are we sitting in reverse
It’s just like we´re going backwards


The question is, is it worth it when it feels like you've already been fighting enough for it?
Is guess that what I'm trying to say is that I don´t know where we´re heading

Got a problem?

Category:




Förstår mig inte på människor som inte kan stå för vad det tycker och tänker
eller gå till källan ifall att man har ett problem. Drama queens från högstadiet är ingenting för mig.
Trodde folk hade vuxit upp och mognat, but guess I was wrong.
If you've got a problem, put on your big girl panties and deal with it !





Oooh oh oh oh BLUE CREW

Category:

 


(Bild från förra året på BC)


Haha...så lät det igår kväll på kåren. Blev en väldigt lyckad kväll även om det inte var super mycket folk där, så var det grymt sköna människor. Capsen och Beer- pongen var en succé och senare var det dans som gällde. Och som ni säkert förstår så var jag självklart också på dansgolvet. Våra små nollar är riktigt bra på att dansa och ha kul, vilket jag verkligen uppskattar. Har även hittat min nya favorit nolla, som är sjuuukt rolig att dansa med, jag och hon och lite pedagoger breakdansade även igår hahaha...Ush vilket träningspass det var.. Så ikväll tror jag kommer bli kanon då det är vanlig Kåren kväll, woop woop hope to see you there ! 

 

Dagens låtar

Category: Musik

Dagens låtar går till artisterna Taio Cruz och Jaicko.



Idag är min favorit låt av Taio Cruz, vilket kanske inte är så konstigt då han alltid är favoriten. Men nu har har kommit ut med sin senaste låt, what you need. Som självklart också är väldigt bra.






Nästa låt som också får äran till o vara dagens låt är låten Fast Foward utav uppkommande artisten Jaicko. En skön låt
.

I wanna rock

Category: Musik




Legenden Snoop dogg har gjort det igen. Hans senaste låt I wanna rock blev direkt en smash hit trots sin old school känsla. Men man är inte kung på det man gör utan anledning. En av mina favorit stjärnor Trey songz som är grym på  freestylez har nu även gjort en egen version av Snoops låt. Vilken gillar ni bäst?

Snoop dogg



Trey Songz



Jag vet iallfall vem som vinner snygghets tävligen utav dem två. För mig är det lätt Trey Songz, kolla bara bilden nedan. haha och folk undrar varför jag kallar honom en utav mina män. :P...

Not gonna leave you stranded

Category: Musik




Är väl ingen som har missat den stora välgörenhets galan Hope for Haiti som var i helgen.
Otroligt hur mycket pengar de lyckades samla in. Men väldigt bra hoppas att de bara används väl nu.

Här är iallafall låten Stranded ( Haiti Mon Amore) som Jay-z, Bono och Rihanna sjöng,
Gillade faktiskt låten, vad tycker ni?

En sång för alla dom...

Category: Musik


Är inte ofta jag kommer över svenska låtar som jag med en gång älskar.
Men här är en utav de låtarna som har lyckats ta mig med storm.

Ison & Fille ft Petter och Mogge - En sång för alla dom




Ingen hör och ingen ser så ingen vet att det är en hemlighet att bära på sin ensamhet

Cirkus Insparksvecka

Category:



Personal programmets Inspark har äntligen börjat och vi i den blå familjen har välkomnat dem varmt. Igår fick vi äntligen träffa de nya nollorna och det var ett skönt gäng. De har tur som har både BC och K faddrar. Riktigt kul att vi äntligen får samarbeta..De nya nollorna fick igår träffa oss, köpa overaller, vara med om overallceremonin och slutligen festa med oss på Eniro huset. Blev en väldigt lyckad kväll det med Beer pong, caps o andra roligheter. Lilla Emilia eller som hon egentligen heter Emilis fick också lov att vara med på Insparken, vilket hon verkligen älskade då hon fick mycket uppmärksamhet. Lite roligt att hennes ras även kallas för Clown hunden då jag är med i Clown gruppen haha..

Men ikväll ska de få se på riktig Caps och BC - Beer pong då BC anordnar detta på Kåren ikväll och är den ena baren på Kåren öppen för dem. Ska bli riktigt kul.

Remember you taught me how to walk away

Category: Musik



Mandy Moore - Cry
En av de bra låtarna i filmen...forever is in your eyes..




Vem sjunger låten Only hope bäst, Switchfoot eller Mandy Moore?

Switchfoot - Only hope



Mandy Moore - Only hope




 Love is like the wind... You can’t see it, but You sure can feel it.

The end of last week

Category:






Efter en längre tid av sömnlösa nätter och händelserika dagar, har de senaste dagarna fått vara mina ta igen mig dagar. Har äääntligen börjat kunna sova igen. Så snart är man förhoppningsvis människa igen. Hmm så hade jag då för mig i slutet av förra veckan?

Jo, på fredagen gjorde jag tentan, som gick mycket bättre än vad jag trodde trots att jag bara hade sovit en timme den natten och gick bokstavligen på super reservkrafter. Resten av dagen spenderade med kära Katta hemma. Blev en hemma kväll med matlagning och film. Var grymt gott med tacos, lite mindre lyckat med film så fick bli lite Paradise Hotel.

lördagen var det först en super seg dag i sängen för mig o Katta, sedan kom Braggebus över också blev det dags för upptaggning för utgång då det var Kåren. Blev förfest hos Ellen med en massa skönt folk och lekar. Och slutligen Kåren, som hade mer folk än vad man trodde. Var en mycket trevlig kväll men pga. av lite omständigheter behövde jag träffa min vardagshjälte Francis mitt i natten. Tur att folk är nattmänniskor, men vet inte hur jag hade klarat mig utan den killen även om jag ibland vill strypa honom, han är trots allt kongoles Haha... verkligen en person som känner mig utan o innantill till 150 %. Så dt jag försöker väl säga är tack för att du alltid finns utan att jag behöver be dig om det. ♥


söndagen blev det mysdag med BC i Tv-studion på skolan... Blev pizza, snacks och film. Först King of California och sedan Mr & Mrs Smith. Vår kära X-creware Katta fick även lov o va med ett tag. Riktigt tråkigt att det var sista gången vi ser henne på vääldigt länge. Hon kommer att vara grymt saknad!
Men vidare efter filmmyset i skolan, var jag o Shara fortfarande sugna på mer mys. Så blev matlagning och filmkväll hos mig, blev filmerna A walk to remember och Slamdog millioner!

They day before the big day

Category:




Inatt blev det inte så god sömn för mig o Miss K även om vi var helt utmattade, så tack så mkt byggarbetare.
Men det har ändå varit en bra dag för mig. Varit på Insparksmöte, ska bli kul med inspark nästa vecka, sedan spenderat hela dagen med Francis, vilket som vanligt var roande. Blev matlagning och massa pluggande så nu känner man sig förbered inför tentan imorn. Ska nu bara se klart på en av mina favorit serier Fringe och sen få en god natts sömn.

All that I’m thinking is oh shit what just happened ?

Category:




Is this for real? I’ve now looked at my phone a couple of time to confirm that it really happened.
I feel so many different things right now. Chock,sadness, happiness and heartache.
This just turned everything upside down,
just by an unexpected call from you. But thanks for being honest it was nice to here,
I guess its true then,  we’ve got a strong bond that we can’t live without.

Can you communicate?

Category:





Haha, ja jag borde iallafall vara en expert efter all plugg idag.
Har äntligen tagit mig igenom all litteratur och alla anteckningar och gjort en egen sammanfattning av allt. Så imorn ska jag bara fixa den tyska filmen jag inte har sett också repetera och slå in all info från sammanfattningen. Imorn blir sista dagen av hårt pluggande jippi:D...är riktigt tacksam för att Miss K hoppade in för mig ikväll o jobbade, hade annars aldrig hunnit med allt. Så nu ska jag fortsätta lite till med kommunikationen och vänta på att sambon ska komma hem. Hoppas ni har haft en bra onsdagskväll. Hörs imorn !

All over the place

Category:




                          


Jupp känns verkligen som att jag är all over the place nuförtiden. Sorry för att man inte hann skriva något inlägg igår. Blev en dag med mycket händelser och mycket fixande.

Började med en onödig lektion i skolan, sedan blev det att leka personlig assistent till Francis som har brutit foten, stackaren, inte kul att se honom lida så mkt. Så fick handla och hämta mat o leka sjuksköterska. Hoppas på att vi kan hämta ut hans mediciner idag. Vidare blev det ett besök på Kåren för o hämta ut sitt nya personalkort hos Kroon, sen kila hem för att min älskade Sambo Miss K är på besök..wiihoo..Är super mysigt att ha henne tillbaks. Men tillbaks till gårdagen så fick man dra till Bragge o gänget, då Miss K va där, hade lite mysigt där eller jag var mer bitter, sliten o seeg. Men med gott folk som de grabbarna o en partysessa som Miss K som lyckades de få mig på fest humör. Så blev en sväng om hem med fixande o peppande. Sen vidare till Haukka som hade förfest, var väldigt trevlig, åkte buss/cykel och hade trevliga samtalsämnen tex om vad det innebär att vara Lady och gentleman.. Sedan slutligen drog vi till Kåren vilket var väldigt kul, alla fick återförenas med sin kärlek Akademin haha..Tror vi är lite skadade där..Men blev mkt dans och mingel och HAMBURGAR tallrik mums...Men blev ändå en rätt tidig kväll för oss då jag var super sliten och det inte var så mkt folk där...

Och idag hade jag och sambon en låång mysig frukost med te och rostade mackor och mkt snack..haha 2 timmar frukos, men vi använde iallafall köksbordet. Vilket inte händer ofta!..resten av dagen har jag pluggat och ringt viktiga samtal inför Sydafrika resan. Så nu är vaccination o försäkring fixat. Och ikväll är det egentligen jobbkväll för mig men min älskade miss K ska hoppa in för mig så att jag kan fortsätta att tenta plugga ♥

Och det var allt för mig, dags att återvända till kurslitteraturen. 

Oh what a day

Category:






Denna dag har gått segt på något konstigt sett. Kan bero på att man gick o la sig vid 7 på morgonen och fick lite sömn. Kan också bero på att jag för tillfället hatar att tenta plugga då det är det ända jag gör eller på att jag har så mkt saker i huvudet som snurrar i huvudet som gör att jag bara vill skrika!!

Men men vad kan gå fel när man enbart ska sitta o tentapluggar. Jo om ens anteckningar försvinner från datorn! Jag börjar verkligen tro att det inte är meningen att jag ska klara denna tenta, omtenta nästa haha...Men annars har kvällen varit okej, blev BC möte, mat inhandling med Shara på ICA, matlagning och sen ett samtal med mamma. Så nu ska jag återgå till läsandet och vänta in det roliga programmet Tough love.

Tävling: Ny mobil

Category:

Baby face?

Category:




Man lär sig mycket i Human Communication boken. Fanns ett stycke om människor med baby faces. Jag är en av de människor som har värsta baby face och ser ur som max 15 när jag är 21 år haha..
Här är iallfall ustycket från boken.
Tycker ni att detta stämmer in på mig?

Do you know anyone in your age with a baby face? People with baby faces have larger eyes in proportion to the rest of their face; their eyebrows are high and fine; their noses tend to be smaller and their lips are also more childlike. The baby face stereotype also describes a person with fuller cheeks, a round face. The look of babies is disarming. We are drawn to them, and now current research shows that we are also drawn to baby faced adults.

baby faced people are perceived as warm, trusting, and trustworthy. People talk to and confide in them more readily - and research finds that "a baby face is likely to be helpful in the early stages of making friends and in the evocation of intimacy in established relationships". The downside of having a baby face is that you tend to be perceived as having less expertise and as being naive and submissive-and this can influence not only your social life but your professional life as well.


Tävling: Ny mobil

Category:

Even though it had to end...

Category:






If you had asked me for a couple of years ago, or even for just one year ago
 if I could imagine a life without you in my life.
Months, weeks or days
without any kind of contact with you.
 A day without a text message from you.
 A moment that I couldn’t share with you.
 If I could imagine not having your shoulder to cry on,
your hug to run into that always made everything better.
 Not having you by my side?

I would never have believed you.
But here I stand without you by my side,
without a trace of you here.
It can now go weeks without the feeling of missing you.
. I guess our bond wasn't that special 
Ha! I guess I made it
As a friend once said to me
I'm the person that can go through anything and come out stronger than ever!


... I'd to it again

Tävling: Ny mobil

Category:

Hur beroende av internet är du?

Category:







I den boken jag läser inför tentan, Human Communication hittade jag ett test man kunde göra för att se hur beroende av internet man är. Detta test är på engelska och jag har ändrat lte frågor men annars är testet skapat av Kimberly Young vid Universitetet i Pittsburgh som även är en av grundarna till the Center for Online Addiction. Så gör testet och berätta gärna hur det gick för er, själv fick jag att jag kan några tendensr ett internet problem hmm..





The test


How would you answer the questions below, using:
1) not at all 2) rarely 3) occasionally 4) often 5) always
(The number of the alternatives are also the score you get for each question.)
When you've answered all questions add the scores together.


• Do you stay online longer than you intended?

• Do you lose sleep at nigh due to late-night log-ons?

• Do you check your e-mail/facebook or blog before something else that you nedd to do?

• Do you choose to spend more time on-line than going out with friends ?

• Do you prefer the excitement of the Internet to the intimacy of your partner?





If you scored:
5-9,
you have average on-line use
10-17, this would indicate some tendency toward Internet problems
18-25, this would indicate some real tendency towards Internet problems

Tävling: Ny mobil

Category:

Gårkvällens Party Outfit

Category:








Tävling: Ny mobil

Category:

Not like everyone else

Category:




Idag blir det bara tenta plugg och kanske ett besök till 59:an salong inatt för lite tekken spel och golden globe tittande. Får se hur pigg jag är i natt. Förresten har ni sett filmen som går på trean Not like everyone else. Enligt mig en riktigt bra film som borde visas i skolor framförallt tidigt i  högstadie skolor.

Tävling: Ny mobil

Category:

En kväll i en studentkorridor

Category:





Denna lördag har jag först ägnat åt tenta plugg. Sen på kvällen blev det en lugn fest kväll för mig hos Lager och Ellen. Var en avskedsfest åt Lager som ska flytta till Gbg, en mkt omtyckt kille kan man lugnt säga då det var mkt och blandat folk. Blev en avslappnad kväll för mig bland alla fest glada, bjöds på Singstar, livmusik från pedsexarna och allmänt mingel. (Har aldrig sett någon gå in för singstar som putte haha)  

För en hel del blev det utgång till  Bongo eller Sliver men för mig o resten som stanna kvar Singstar och natt mat från Amigo. Jag åt inte upp min pizza och då fick jag två killar som ville köpa den, en för 40kr och den andra för 500kr...kanske borde satsa på att köpa pizza och sälja det vidare haha..Nä det var min pizza så blev inget köp där...Så jämfört med de flesta har jag haft en lugn och nykter festkväll medans mina stackars killkompisar fick visst en katastrof kväll då en del av dem blev tagna av polisen, de närmaste är nu hemma men första saken man ska göra imorn är o ringa o se hur allt har gått och se vad som egentligen hände..tråkigt när det blir så..:S..
Hoppas eran kväll har varit bra!

Tävling: Ny mobil

Category:

Grattis !

Category:





Idag fyller igen mindre än min käre lillebror Johan år.
Idag blir har en stor pojke, hela 21 år !
Stoort Grattis till dig och hoppas att du firar stort ikväll,
förväntar mig att kvällen slutar som bilden nedan haha ;)

Tävling: Ny mobil

Category:

Gårkvällens Party Outfit

Category:















Är svart inte din grej eller?

Category:





Haha, nu kommer säkert Blomman att döda mig då rubriken är hennes kommentar till en sjuk rolig diskussion om hotpants med Hönan.. Snacka om att hon gav oss flera goda skratt :P ♥..
Men men igår kväll var en intressant kväll...





Efter att ha försökt plugga i skolan, drog man hem och lagade mat och i väntan på den blev jag seg och efter maten råkade jag somna i soffan tills Shara ringde och då fick man ju ta sig i kragen o göra vid sig o bli pepp. Men så trodde jag att folket på förfesten skulle smitta av sig av sin pepphet..men nej kom till ett gäng som var långt ifrån pepp, så då hängde allt på Diaz fest o folket där...Lilla jag och Shara gick bokstavligen MINIsteg till festen. Tar egentligen ca 12min o komma dit men tog nu snarare en halv timme eller något :P...

När vi väl kom till festen va de flesta riktigt påverkade och jag hade absolut ingen fest känsla. Men med skönt blått folk så har man alltid kul. Så det bjöds på intressanta diskussioner och massa trillande o ölspill..Till sist slutade det med att jag och Shara hängde med till Bongo fast än att vi absolut inte skulle ut och inte hade råd, så bra med fri entré o bra sällskap... På vägen dit fick man även sällskap av kvällens gentleman Adam som hjälpte mig över snödynor o mitt fall nästan precis utanför Bongo haha..Hur jag lyckas trilla så mkt  vid nyktert tillstånd vet jag inte.

Men iallafall kvällen på Bongo var riktig kul, dock galet folk o skum musik...Jag och Adam var glada när vi kunde 1 mening i en låt :P..Vidare när det var dags för stängning fick man bästa sms:et från bästa killkompisen som bad en att sova över hos honom och som just då lagade mat åt mig. Kan det bli bättre, komma hem och få lagad mat med ens favorit dryck? Naaah...en perfekt avslutning på kvällen!  





It's Friday

Category:






Jupp då var det äntligen fredag vilket både är bra och dåligt. Bra för att det är helg och det är en massa roligheter som händer i helgen. Dåligt för att tentan snabbt börjar närma sig, exakt en vecka till den :(..Ush.. Men men ikväll är det Diaz födelsadagsfest som gäller. Ska bli kul! Hoppas ni får en trevlig kväll!

By my side

Category: Musik



Här är eftermiddagens låt.
Den ny blivna singeln Nicole Scherzinger och Akon har gjort en ny skön låt ihop som heter By my side.




Vad tycks?

Cry or smile?

Category:




Denna dag har hittills inte varit en bra dag, rent ut sagt en piss dag! Men än är inte dagen slut och det finns hopp om att dagen blir bättre. Så nu ska jag sätta på mig det störtsa leendet jag har och ta dagen med storm.

Times moving fast but not fast enough

Category: Musik


Här är  Omarion's senaste singel "Speedin" och den officiella videon till den.
En fin låt men killen är inte bra på skådespeleri...

Parody på Tik tok

Category:

Har suttit lite på Youtube för o bli på bättre humör och då kom jag över en massa sjuka parodier på Kesha's låt tik tok. Här är de bästa enligt mig. Den  sämsta videon gick inte att bädda in så kolla gärna länken istället. Jag satt o dog av skratt, vet inte om sången eller den mentalt galna killen är värst. Vad säger ni?



A sad day

Category:






Efter att ha haft en dålig eftermiddag då jag blev av med min Mp3.
Vilket är = en ren katastrof, då jag är 120% beroende utav den.
Som en vän sa till mig idag är det som en drog för mig, jag måste vakna till musik,
ha musik på om jag är hemma, lyssna på musik när jag är på väg någonstans och till och jag måste till och med sova till musik. För mig är det helt normalt, men i eftermiddags var jag långt ifrån glad då jag insåg att jag skulle vara utan musik hela dagen.
En katastrof? YEEES!!

12/1

Category:




Igår kväll blev det en mycket sen kväll hos Shara..vi skulle gå o lägga oss i tid då vi båda skulle till skolan, hon lite tidgare än mig...Men självklart så hann klockan bli halv 3 och lilla Shara fick lite panik över hur lite sömn hon skulle gå då hon skulle upp vid 7..Och när vi väl hade bäddat ner oss och allt så får hennes katt, Habibi för sig att det är lekdax och börjar springa runt, gå på mig, tappa grejer och leka med mina hörlurar och göra Shara galen haha..en rolig natt den. Så mkt sömn blev det inte och Shara vaknade inte riktigt av sin väckarklocka, råkade ta bort snoozningen så hon vaknade för sent och vi får ta en senare buss som gjorde att lilla jag fick springa hem, göra vid mig och komma till lektion i tid på 10minuter :P..men jag lyckades..pigg var jag inte men ingen fara då man skulle se på film om rökning...Fast kan ju lätt säga att det är mysigt att va hos Shara då man blir riktigt ompysslad, får middag och frukost o allt ♥♥ haha..
Men nu måste jag återgå till studierna...


En kväll i Gräsahagen

Category:


Sitter nu hemma hos Shara då jag lyckades missa sista bussen och det är lite för kallt och långt att gå hem till fots nu. Men vi har haft en super trevlig kväll hittills. Shara har lagat mat till mig, en super god sweet chili kyckling gryta med couscous..smaskens. Till middagen såg vi filmen the Ugly truth vilket var en bra film, sedan har vi bara suttit och snackat skit , sett på Paradise Hotel, Tough love, weeds och scrubs. Till det hade vi popcorn och choklad fast vi egentligen ville ha glass. Haha en kort sammanfattning av en underbar kväll som inte riktigt är slut än då jag ska sova över här..Men nu ska jag vara lite social så säger där med godnatt..

Eftermiddags låten

Category: Musik





En underbar skön låt som får mig att slappna av och ha ett leende på läpparna. 

Matisyahu ft Akon - "One Day"



Dagens outfit

Category:









Väst - Veromoda
Röd Siden jacka - JC
T-shirt - HM
Shorts - Top Shop
Tights - HM
Skor - Euro skor

It's monday and the sun is out :D

Category:





Ja då var det Måndag igen och denna Måndag är speciell. För nu har HLK fått liv i sig igen. En riktigt skolvecka, så nu är det kul att gå till skolan igen. Men än har jag inte hunnit dit, har läst lite i Human Communication och städat. Så nu ska jag bara städa i köket och sen springa iväg till skolan för o träffa Francis och plugga lite med honom. Sedan kl 17.00 är det första BC mötet för året. Wiihoo ska äntligen få se hela BC ligan ihop :D..Sen slutsligen blir det vidare till Shara för o laga middag ihop, blir visst kyckling gryta..Mums!..
It's gonna be a good day!


Helt otroligt

Category:






Alltså ibland kan jag inte tro vad för "makt" eller vad man ska säga kändisar har. Men den här nyheten är bland det roligaste och sjukaste jag har hört. Mel Gibson har lyckats få ett fängelse att flytta på 300 fångar till 3 andra fängelsen och andra delar utav fängelset för att han ska kunna spela in sin kommande film där detta året! Liksom wtf?? Sjukt att man kan göra så.

Dagens låt: I keep on forgetting to forget about you...

Category: Musik



Just when I think about someone new
I keep on forgetting to forget about you




Mins ni den unga artisten JoJo som slog igenom stort för ca 6 år sen  med låtarna Leave get out och Too little too late? Hon är nu 19 år och gör en comeback detta år med sitt nya album All I Want Is Everything.
Jag har lyssnat på skivan och det är väldigt bra låtar men min absolut favorit är I keep on forgetting (to forget about you) och därför är det också dagens låt!
Tror även att många tjejer känner igen sig själv i denna låten, eller?  



Watch me turn around and forget, forget about you
Forget about me and you !

Homicide

Category:




Läste idag på MSN's hemsida att det nu är fastställt att Michael Jackson inte dog av naturlig orsak utan att det snarare var mord/dråp. The King of Pop dog visst tillföljd av förgiften av narkosmedlet Propofol. Vilket gör att hans tidigare läkare verkligen ligger risigt till. Hemska nyheter, men inte så förvånadsvärt ändå eller?..

Put it in a love song

Category: Musik






Så heter den nya sigeln till två av världens super stjärnor; Alicia Keys och Beyoncé.
Denna singel sägs redan nu kommer att bli en hit. Men enligt mig så är den ingen super hit och jag
förväntade mig mycket mer av låten med tanke på artisterna. 

Här är iallfall låten, så lyssna och tyck till :) 







The end of this day

Category:






Har nu sett klart på filmen Click som sändes på 3:an.
En helt okej film som har ett bra budskap. Vilket enligt mig är Ta vara på livet!..Ska nu börja göra vid mig för sängen och hoppas på att få en god sömn. Så  nu ligger Human Communication boken framme och kvällen musik lista med bland annat Usher's låt Hey daddy(daddy's home) är nu också fixa.
Och med det säger jag godnatt.



The Simmons family

Category:



Jag älskar denna familjen och deras program Run's house och Daddy's girls. Haha en riktigt skön familj med
grymma barn som har talanger.






Drama in paradise

Category:





Blev en "paus" från pluggandet då man fastnade framför tv och har nu återigen fastnat för the Hills då det är en ny season. Haha snacka om mycket drama..

Sterling Simms

Category: Musik




Sterling Simms är en stjärna som är på uppgång. Han har varit med i ett par år nu och står backom ett par artiser men börjar nu själv också lyckas. Här är en av hans låtar som jag verkligen gillar.

Perfect song



Just another sunday

Category:






Då var det sista söndagen innan skolan och hela köret börjar. Och då tänker man att man kanske borde njuta av det. Men nix det har man inte riktigt tid med. För idag är det en riktigt plugg dag man måste ta sig igenom.

I made it

Category: Musik

En låt som har den senaste tiden hjälpt mig upp på fötterna igen är I made it med Kevin Rudolf ft Birdman, Jay Sean, Lil Wayne . Spelas 24/7 här hemma :).. 


Funny how things can change

I like

Category:




Den supervackra skönheten Keri Hilsons senaste låt " I like".
Jag gillar denna låt skarpt och även video men kunde tyvärr inte hitta den officiella som man kan visa på bloggen.



Why would you love a fool ?

Category: Musik





Usher
är nu äntligen på riktigt back on track.
Han är med på hur många artister som helst låtar medans han jobbar på sin nya skiva(Raymond vs Raymond) där bland annat låten papers och hiten Hey daddy kommer att vara med .
Men här är en annan ny låt "Fooling around".
En typisk Usher låt skulle jag vilja säga.

Soff lördag

Category:



Idag har varit en superduper lugn dag.
Första natten denna veckan som jag har fått sova ut, så är skönt att vara utvilad.
Kort efter att man hade vaknat fick man en order från Francis att laga mat då han skulle komma över.
Jag mer eller mindre undrade om han visste vem han pratade med, då jag inte är någon hemmafru!!..

Men när stackaren kom så lagade jag ändå mat, blev thai wok, vilket jag fick stora beröm för. Enligt honom det bästa jag har lagat hittills. så man tackar :D. Annars har jag mest spenderat dagen med att ligga i soffan o titta på tv och video klipp med France tills det var dags för honom o dra hem då han skulle ut o festa. Men jag valde att fortsätta ha en lugn kväll..ville inte möta kylan ikväll..Ja just det, Francis fick också ett halsband av mig som han har velat ha ett tag nu. Så gjorde verkligen hans dag. Bilder på smycket kommer en annan dag  men nu ska jag återvända till min film och musik kväll ..

Shorty said she really feeling me like..YEAH

Category: Musik




Juelz Santana
 och  Chris Brown´s nya låt heter Back to the crib.
I denna video tycker jag verkligen inte att Breezys röst passar hans stil.
Pröva o lyssna på låten först utan o se videon och sen se på videon, förstår ni nu vad jag menar?
Haha fast det är svårt att inte titta på honom, he looks good men bara en helt ok låt tyvärr.




Give it to you like i owe you, and after I'm done Imma tell you I told you

Get it in

Category: Musik





En anna låt Omarion släppte i slutet av förra året är Get it in.
Jag diggar videon, sjukt bra dans o coola steg!


Omarion - Hoodie

Category: Musik





En av hans senaste låtar Hoodie med Jay Rock.
Denna låt dedikerar även Omarion till hans idol  Michael Jackson, The king of pop



Omarion is Back

Category: Musik




The King of dance aka Omarion, stjärnan från B2K är nu tillbaks med ny stil, rakat huvud och släpper sin 3:e skiva " Ollusion" på tisdag den 12 januari. Som soloartist har han enlgit mig klarat sig rätt bra. Han och hans bror Marquest Houston är dom två från de gamla RNB grupperna som har klarat sig bäst.


Reklamfilmen till hans nya album



Carry Out

Category: Musik







Jupp Timbaland och Justin Timberlake har gjort det igen.
Deras senaste hit heter Carry Out,
 som även finns på Timbalands senaste skiva Shock Value 2.
I loove this song.

Nyår 2009/2010

Category:






Kanske lite sent att skriva om nyår, men bättre sent än aldrig, right? :P.. Jag firade för första gången nyår i Jönköping. Kom hem från Skåne på nyårsafton, halkade och slog mig två gånger på vägen hem till mig, gjorde vid mig och mötte sedan upp Clara. Vi gick sedan vidare till Ego's killes lägenhet, där vi och resten av gästerna fick ha lite mingel i trapphuset. Då de som skulle ha festen inte var hemma utan var ute och köpte mat haha...Men vi kom till sist in och hade en super duper trevlig kväll där vi firade Emma Golader’s födelsedag med middag, bål och spel. Strax innan tolv drog vi till Hälsohögskolans tak och mötte upp en massa annat folk. Där skålade vi in det nya året och hade en fin utsikt över Jönköping at night med fyrverkerier. Efter detta gick vi vidare till BC-lyans fest och på vägen dit lyckades jag trilla ett antal gånger till och fick personlig eskort haha :P
Men var sjukt öss i BC lyan med blandat folk och var mycket roligt!



Nyårs outfit


Julia och Ego glada för sin mat


Jesper hade riiiktigt kul på Nyår


Clara lekledaren


Jag, Ego och hennes kille


Widell's syster och pojkvän


Ett gott skratt förlänger livet :D


Födelsedags barnet dricker ur sitt fina glas


Jkpg at night




Turturduvorna


Söta Clara


Hanna och jag


Vinter i Jkpg

Category:




När man återkom till Jönköping och trodde att man hade lämnat kvar allt snö kaos i Skåne hade man minst sagt heeeelt fel. Som ni ser på mitt hår efter en 5 minuters promenad så är det en riktig vinter som härjar här uppe. Alltid runt -12 till -20 här. Just nu är det -17 också blåser det något hemskt så att det är riktigt hemskt att vara ute, även om man har graderat sig från topp till tå. Så numera planerar man verkligen hur man ska ta sig till olika platser. Och eftersom jag har blivit mästare på att halka och trilla så går jag inga onödiga rundor nä haha :P..


Utsikten från min balkong



Utanför min ingång ett par dagar sen nu ser man inte hälften av cyklarna



tyckte det var en fin bild



Hatar denna cirkus balkong, är det inte jobbigt med allt det blinkande ljuset..

Hanna Montana dansen

Category:

Har egentligen fler klipp från igår men inte så bra kvalitet så därför blir det bara detta klipp som visas.
Hanna Montana dansen av en stolt Hiba som kunde alla steg haha.

Inspiration ♥

Category:





Har som ni säkert har märkt tagit ett litet blogg uppehåll då jag hamnade i en dålig personlig svacka och inte orkade med något från blogg till skola..Men nu är jag tillbaks och ett stort tack är till syrrans julklapp. Hon hade köpt högenergimjölk,myggnät och vätskeersättning från UNICEF i mitt namn till behövande barn. Som hon hoppades att jag skulle få inspiration ifrån och få drivkraften att fortsätta min utbildning.
Så tack syrran ska göra mitt bästa








This is a song about me

Category: Musik




Haha innan idag fick jag den här låten ( Taio Cruz - Break your heart) av Ibbe med motiveringen att det är en låt om mig och att jag borde känna igen mig. Haha thnx :P..iallafall en superbra låt som jag har lyssnat på det senaste året.

The blue family

Category:




Återföreningen med den blå familjen igår var hur kul som helst. Alla var på super duper humör och verkligen uttryckte hur de hade saknat alla och sin stad. Vi var ett par stycken som sa att flytten hit och valet av HLK var det bästa valet vi hade gjort och var så lyckliga över det.

Under kvällen bjöds det på rolig dans från framförallt Hiba och Teo, arabisk dans med Teo's översättning till att låten sjön Vad sa min MAMMA.. Haha sjukt roligt, lite Spice Girls uppträdande, min Backstreetboys låt sjöngs även för mig igen, haha HANNA MONTANA uppvisning ( Ja syrran din låt som du terroriserade mig med över julen är visst även populär här).

Hmm vad bjöds det mer på? Jo massa lyftande och kastandes av Hiba... Lite kraschlandningar med som slutade i lite skada för en tjej som jag tyvärr inte minns namnet på just nu...Ja finns mkt mkt mer att berätta om men tänker istället visa lite bilder och senare ladda upp videon från igår. Jupp jag var paparazzi igår :P







Hiba & Co









Teo & Simon firar något


Något riktigt bra var det :P




Nahir the man



Simon älskar lukten av Teo's skjorta



      Tjejerna myser till det i soffan



Jag och Bragge



Dans på G



Simon & Hönan myser


Hönan och Hanna



Teo lyfter Hiba upp till taket



Albin busar



Viktor och jag



Min kurdiska skönhet Shara



Hiba lyfts igen fast av Hönan



Jag och Hiba

Ring my bells

Category: Musik

Nyligen kommit hemfrån Katz's, Teo's och Bragges fest. Var super kul. Men får berättar mer om det senare, för just nu ska jag fixa mat. Men tänkte bjuda på en underbar låt som avslutade min kväll perfekt..

Enrique Iglesias - Ring my bells



You try to hide it
I know you do
When all you really want is me to come and get you


Första inlägget för det nya året

Category:



Haha...kanske lite sent? Ja jag vet. Har även fått lite klagomål för att ha varit seg med bloggen. But I'm back. Så inviger härmed det nya året 2010 även på bloggen!. Hoppas alla har haft en underbar julledighet och är pigga och glad. Men ikväll blir det ett kort inlägg. För nu ska jag strax till ungdomsgården och träffa nästan hela den blåa familjen då nästan alla har kommit tillbaks! Jippi så välkomnar dem med en blå outfit, nya blå boots och glatt humör haha tycks? :P








Cuz I'm blue, if I was green I would die..