Kimchi's point of view

The city is my playground

Category: Musik

LOOVE this song

Cobra Starship - Hot messyou're a hot mess and I'm falling for you
And I'm like hot damn let me make you my boo
cause you can shake it shake it shake it
Yeah you know what to do
You're a hot mess
I'm loving it, hell yes

Edge of Darkness

Category:

Efter en väldigt stressad dag, avslutades kvällen skönt med träning med Adam & Folke och sedan bio med Shara. Vi såg filmen Edge of Darkness vilket faktiskt var rätt bra. Bara väldigt sorligt slut.

Jag är kääääär!

Category:

Hahaha aa i mina  nya fina blåa skor, som jag köpte igår. Det här är ren kärlek :D...fanns en massa andra små
förälskelser igår på stan med Clara. Men det var de här som vann mitt hjärta och plånbok :P..

V.6 bästa musik videon

Category:


Under vecka 6 kom äntligen den eftelängtade videon till Rihanna's låt Rude Boy. Tycker det är en riktigt grym och skön video, gillar att hon går tillbaks till sina rötter och har en retsam låt. Jag älskar fortfarande hela hennes ablum. Var som sagt länge sedan jag gillade alla låtar på ett album!Miss Keri Baby har nu också under veckan släppt sin musik video till en av mina favorit låtar, I like. En fin video, inget mäkvärdigt förutom att hon är otoligt vacker med en edge. Me like.På 3:e plats kommer Plies med sin låt Medicin som även Keri Hilson medverkar i. En mkt skön låt enligt mig, fastnar lätt i huvudet och rolig text.


It's never the right time to say goodbye

Category:

Har ett par gånger tidigare sagt farväl och på återseende till dig vilket även det gjorde ont. Men idag klippte jag verkligen banden med dig och grävde ner vår kontakt för gott, vilket är obeskrivligt hur ont det gör.
Men vet att det var rätt beslut.You know it's best if we're apart

I'm so fucked up..

Category: MusikDen meningen har vi alla sagt någon gå och efter en dag som den här skulle jag så gärna vilja ut o röja då jag redan är fucked up!..Men denna låten passar perfekt till mig, Shara, Francis och Ibbe hahaha...
You know what I'm talkin' about !

Sydafrika nästa !

Category:
Ja då har jag och Clara äntligen gjort det. Nu är  man fattigare men biljetterna till Port Elizabeth är bokade, så nu har det blivit riktigt, vi ska till SYDAFRIKA !!

Who's playing you?

Category:Ikväll hade jag och Bragge en skön myskväll framför tv:n och då såg vi bland annat filmen Gamer, som minst sagt var intressant och inte på ett bra sätt. Var förvirrande och allmänt sjuk och konstig.
Så den lär jag inte se igen.

HILIFE MMX - sång till HILIFE '09 festgeneral

Category:
Här är videon till det underbara spexet, vad tycks?

Barnkalas at Akademien

Category:
Igår kväll var det Babylife MMX's första sittning och temat var Barnkalas. Denna sitting är alltid populär då det är på denna kväll HILIFE lämnar över sin tron till de nya Babylife. Så nu är Babylife MMX numera HILIFE MMX!
 
Sittningen var helt okej enligt mig, men med gott sällskap är allt roligt trots sjuklighet. Dock kan man säga att det bjöds på många spex varav en var min favorit när Olof, HILIFE '09:s fest general blev uppvaktad! Sjukt bra gjort! Sedan var det även kul när vår egna Kitty fick priset för bästa ut klädnad, vilket inte förvånar oss som känner henne, då hon är väldigt kreativ och grym på ut klädnader, framförallt sminkning!


10 åringen Shorty


BC bordet på sittningen


Jag och Clara


Shara visar sin kärlek :P


Kitty - bäst klädda


Grabbarna Bus som gillar bulle haha


Fina pojkar


Försök 1 till Emo & Sharas foto haha


Försök 2. Frågan är vilket blev bättre?


Pedsex spex om hur man blir HILIFE, var klockren!
Sången om Olof ! :DBirthday Girl

Category:Vem kunde ana att min förre detta bästa vän som spillde nagel lack på mitt golv, var killmagnet och galen äventyrstjej. Skulle nu bli en underbar mamma och snygg sådan, syns inte att hon har fått barn.

Men idag fyller ingen mindre än PHAT 21 år ! Ett stort grattis till denna thailändska skönhet som har lyckats against all odds! Önskar dig en toppen dag och fortsatt lycka i livet hot mama! ♥