Kimchi's point of view

Wiiiiiihooo

Category:
Fick precis ett mail från Sveriges ambassad  i Washington och jag har gått vidare i processen där med och ska göra ett test på torsdag! Så nu har jag två tester att göra nästa vecka...haha hur ska detta gå. Ska bli spännande och är riktigt glad över att ha fått gå vidare i urvalsprocessen :D..

Culture day

Category:
Fjärde dagen på praktiken då och det blev en låång dag idag, praktik till fem idag. Men så är det när det är mkt på schemat. Var som sagt Kultur dagen idag med Österrike i fokus, var mkt trevligt och jag fick ha ett eget bord där jag presenterade IA, pratade med studenter och stod för dagen tävling som fick positiv respons. Fanns en liten twist med tävlingen då man skulle komma på länder av ordet International Association. Vissa stackare tog en hel halvtimme på sig för att komma på twisten att det enbart finns ETT land i världen på O..hahah tyckte jag var roligt. Annars var eventet mkt uppskattat, bjöds på österristisk mat, musik, information och dans! Resten av dagen fick jag jobba med mitt integrations projekt, intervjua cheferna och gå på styrelse möte. Som sagt mkt o göra men kul att känna sig delaktig i organisationen. Efter praktiken gjorde jag fynd på Röda korsets båda butiker, köpte stövlar för 40kr, en skarfs för 10kr, en afrikansk outfit 90kr och cowboy väst 15kr. De två sista blir Halloween outfit för imorn, så antingen blir jag en african queen eller cowgirl. 

- It's joy and pain, when you try to get ahead of the game

Halloween sittningen

Category:


Här kommer de lovade bilderna från gårdagens Halloween kväll.


BC Zombies


A Haukka zombie on the bus


A Tove zombie on the bus


Scott as a vamp zombie


Wall-E spexar


Thriller spexet


Sötnosen Svampbob


Mat tävlingen där de skulle få i sig äckliga saker


Zombie Hönan VANN självklart!


Ghost busters spexet


Zombie Folke & Hönan


Tack till Sexkreation '09

What a crazy day

Category:

Har varit en dag med mkt fart och för lite tid med att få allt gjort, så har varit mkt stress och det märks även då jag inte alls har varit inne på FB,blogg,MSN eller annat privat. Därför blir det ett kort inlägg om dagen.

Har nu ordentligt kommit in på praktiken, har varit på möten, ringt ambassader och fixat för imorgon som är kultur dagen, Österrike denna veckan. Idag hann jag tyvärr inte med så mkt fika, men lunch blev det med Sheribane, Anna-kristina, Aron och Francis och har inte ätit en så god lunch på ett bra tag.MUMS:D..

Vidare var man på praktiken till halv fem så då blev det en snabb sväng hem om för o byta om sedan dra till Haukka för o fixas till en riktig zombie då vi alla skulle vara detta till Halloween sittningen. (Kommer komma upp en massa bilder från kvällen imorn) Lilla Claris va den lilla udda då hon var svampbob, men hon var ur gullig och vann priset för mest originell outfit!!. Sittningen var väldigt bra, med sjukt bra dekoration och god mat. 

Resten av kvällen bestod av en mellanfest hos blomman sedan Bea och tillsist utgång på Kåren där det var mkt folk. Men fick äntligen se Loungen och den är heelt fantastisk enligt mig, så bra jobbat kroon ! Blev en tidig kväll för mig då jag ska upp tidigt till praktiken imorn. Så nu ska jag krypa ner i sängen o komma på ett sätt o sminka över fake blodet som inte vill gå bort från mitt ansikte, kan ju inte gå till praktiken med blod i hela ansiktet haha

- Crazy is the new black

Mirror mirror on the wall ...

Category:An inner struggle
A picture that I can relate to and says more than a thousand words


When you look in the mirror what do you see? A happy, good looking, sad, lonely, beautiful or maybe lost person?  I guess it depends on witch day it is, because we all see different sides of ourselves from time to time. Sometimes when we’re standing in front of that mirror we can also see a reflection of our inside and if we don’t like this picture we try to improve or hide it by putting on a mask. Do you recognize yourself?  
From time to time I wonder why people act this way, are we so unsure of ourselves?

- I can read those brown eyes and all I can see is lies

And he's back

Category:


Yes, Usher is throwing him self back in the game.
 Hope he'll come with a smashing album with his old style.
Here is his lates song papers about his exwife- Music is the cure

Just another day in the life

Category:
Var på andra dagen på praktiken och har nu blivit informerad om vad jag kommer göra och det är rätt mkt det, så kommer bli en spännande utmaning. Blev klar med min första uppgift idag, har fixat Österrike evenemanget på torsdag och satt upp planscher på det och imorgon ska man fixa informations väggen samt börja på projektet och verksamhets planen. Och förhoppningsvis fungerar datorn på kontoret med imorn så att man får mer gjort.
 
Känner nu att det har varit en stressig dag idag, kan bero på sömnbristen och allt byggande här hemma som jag är extra kinkig idag. Men har annars haft en rätt bra dag. Vid lunch fikade jag med Francis och Anna - Kristina, pratade med Johan som kanske kan fixa spiik biljetter. Efter praktiken blev det mathandling och optikern. Har nu beställt 2 sjuukt snygga glasögon som jag får nästa vecka..lääängtar :D. Och är överlycklig då det inte blev så dyrt, 3600 för allt inkl allt. Bra kapp måste jag säga. För o avsluta kvällen blev det fika med Mohammed och Francis på Sandy's och nu är jag hemma o fixar med lite saker så att jag kan gå o lägga mig. För imorgon lär bli en mkt lång dag med praktik, möten, sittning, kåren.

Ps. kul att se att det är så många som kommer på Vegas Partyt :D

Det är lätt att döma på förhand

Category:

Idag var första praktik dagen och det gick väldigt bra med tanke på att jag enbart var där i 2 timmar. De skulle på Älgutflykt som jag tyvärr inte hade tid o följa med på då jag fick reda på det samma morgon. men imorgon blir det en heldagars på Studentkåren. De 2 timmarna var vilket fall som helst roliga, hjälpte dem att förbereda för resan, lärde en kille från Australien hur man skulle fixa med maten också utbyte vi info om våra länder, jobbade även med en mexikanare och en svensk Jessi som kom på att hon inte har haft en hel svensk vän sen hon var i 13år åldern haha :P. Kommer nog bli en spännande arbetsplats med sjukt mkt att göra då jag redan har mitt första uppdrag att komma på ett event till kulturdagen på torsdag.

Då jag var klar med praktiken vid lunch, blev det lunch med Simon, Scott o Montana för o sedan umgås lite med Sheribane och Aron som visst ska till Etiopien med praktiken om ett par veckor. Vilken super chans säger jag bara! :D Vidare blev det fika med Francis på det nya cafét med den goda pastan i stan och lite glasögon provning hos optikern. Hitta mkt fina glasögon som kan ersätta mina älskade svart/röda glasögon :(. Senare blev det dags för möte och bokning till SPIIK och nu ska man fixa  lite inför kommande vecka. Måste komma på två halloween outfits till denna veckan, så har ni förslag så får ni gärna höra av er! 

Måste bara inflicka med att jag är trött på att folk fortsättar o behandlar människor orättvisst och onödigt illa. Alla är vi människor och kan fela, vi skall ändå få möjligheten att få utvecklas och bemötas med öppna famnar! Hur hade det känts för er om ni gång på gång blev avvisade och snäsigt behandlade varje gång ni försökte nå ut till människor?! Alla vinner på att vara ödmjuka !  

-Behandla andra som du själv vill bli behandlad

Woop woop

Category:
Ja då var denna dagen nästan slut och nu efter lite städning ( betonar lite) och mycket slapp laddar jag inför första dagen på praktiken imorn, ska bli spännande! Men jag är mest laddad över min kommande födelsedags fest som nu kommer bli av då älskade Stina har bokat Eniro huset åt mig, Wiihoo ! Så nu har man fixat eventet på FB och ska nu börja planera allt för den stora kvällen den 11 December. Kommer bli såå roligt och hoppas på att få hjälp från BC med fixande för ingen annan kan göra det bättre! :D..Dagarna blir bara bättre o bättre. Så ni som inte har FB och skulle vilja komma till festen kan bara höra av er till mig så får ni mer info, för alla jag känner är välkomna oavsett vart i Sverige ni bor :P.

-
I don’t like myself, you know.
I love myself, of course.
I’m devoted to myself till my dying day.
 But I don’t like myself

Tino

Category:

Var ett litet tag sen jag sist skrev om Tino som är en av mina favorit ungar. Den lille sötnosen har växt något otroligt på bara ett par månader. Hur ska man inte kunna smälta när  man ser bilderna på lill grabben? Säger bara att den här lille killen kommer att krossa en massa tjejers hjärtan när han blir stor haha.
Här är lite bilder på sötnosen, har lånat bilderna från mamma Phat's sida.


Sötnosen Tino


Tino & Rico, som far som son


Phat & Tino

- The strongest love is a mothers love

Oh what a wonderful day

Category:


Ja gårdagen var en underbar dag. Började med att man äntligen fick sova ut, sov ända tills halv två sedan åkte man till A6 för o göra Albin och Tove sällskap. Blev en heldagars på A6 som var mycket rolig och måste säga att Albin nog är den bästa killen att shoppa med, han vet precis hur man ska hantera shoppande tjejer, så bra jobbat Tove med att ha tränat upp honom. Och jag och Tove var sjukt effektiva och vet precis vad vi vill ha. Så med andra ord blev det mkt shoppat men jag är otroligt nöjd med mina inhandlingar, blev 2 par skor, 2 kjolar och ett par baggy jeans.

Efter shoppingen blev det förfest hos Albin & Tove där även Frasse var med, för, blev tillfixning för oss tjejer och resultatet blev rätt bra. Jag är fortfarande mkt nöjd med mina små lockar så blir nog mer lockigt hår i framtiden. Vidare blev det dags för Kenneths och Anders födelsedagsfest som var mkt lyckad och hade väldigt mycket roligt folk där.  Och sedan drog vi till APT som var otroligt livat med en mix av folk, efter stängning skulle vi till Kenneths efterfest. Men på vägen dit crashade jag och Haukka en salsa fest på Kulturhuset, haha var mycket roligt då folk undra vem i hela friden vi var som kom in o tog för oss på dansgolvet. Efter detta kom till efterfesten men då får Haukka för sig att vi måste gå till Basta Bageriet ( Hans sätt o säga Pasta Bageriet), så då tvingades jag gå hela vägen dit i mina klackar som redan dödade mig och hela vägen tillbaks till festen för o sedan gå samma väg tillbaks hem.

Lite bilder ifrån igår


Jag och Tove


De glada sambosarna


Oskyldige Frasse


Goa tjejer


Ellen o Kenneth


Mattias & Jag

Grabbarna


Jag och Raule


Ellen


Emma & Shara


Oh yes, she will spice up your life ;)


Söte Haukka med Ninna & Jonna


-Now it’s the time to do the things we’ve always wanted to do

Mysfredag

Category:


Då är man tillbaks från myskvällen hos Frida. Vi blev till sist ett litet gäng som hade mysigt. Blev  först lite fixande med cv för Nicole medans vi andra zappade mellan kanalerna tills Idol började och Peter vaknade till. Nicole och Peter var de ända trogna Idol tittarna så när de hade sett sin  favoriter blev det dags för film, men detta blev en lång process. Då vi först inte kunde komma överrens om en film och sedan fick vi tekniska problem med bild och sedan ljus. Men slutligen funkade allt och vi kunde se filmen Soulplane, haha en galen film det. Efter detta blev det lite surf dags och då tipsade Mike om FML sidan som är sjukt bra. Gillar ni att vara skadeglada över andras liv så bör ni klicka in på länken!

-Loving you is suicide

Little miss happy

Category:


 


Har faktiskt varit ett par riktigt bra dagar den senaste tiden och jag har helt ärligt varit väldigt glad om inte lycklig att vara jag. Visst har man sina motgångar och jobbigheter i livet men jag har alla indigrienser för o ha ett underbar liv, vilket jag har, har en familj med både ett hjärta av guld och en lejons styra, har en stor vänskapskrets med många ängla själar som gör mina dagar roliga och många möjligheter att ha en bra framtid! Yes I'm little miss happy.

Idag blev man ännu gladare när man avslutade kursen och fick ett mail från Ambassaden i Canberra, Australien att jag har gått vidare i processen för o få praktik där. Så om ett par veckor ska man göra ett test och sedan får jag reda på om jag får praktiken. Säger bara WIIIHOO. Sedan när jag kom hem fick jag ett brev från försäkringskassan om att jag äntligen får mitt bostadsbidrag, så idag har man fått 4 månaders bostadsbidrag, heelt GREAT, shopping nästa :P..

Oh well den stora frågan ikväll har varit om man skulle tentafesta eller ha myskväll och nu har jag äntligen bestämt mig. Ska över till lilla Frida och ha myskväll för imorn är det Kenneths fest!

- Everybody see's it's you well I never wanna lose that view

Breezy is back

Category:
Jupp då var det dax för nästa artists comeback och Chris Brown har nu släppt låten I can Transform ya med Lil Wayne från kommande album. Personligen gillar jag texten i låten skarpt men beaten  lär ta tid o gilla, men resten av  breezys Graffiti är mkt bra. Kan ju inte förneka att jag gillar breezys låtar trots allt som har hänt men alla förtjänar en andra chans och vi vet inte hela historien så därför väljer jag alltid att gilla artisters musik och inte själva personen. För lilla jag kan ej leva utan musik. Men vilket fall som helst så bjuder jag nu på en av hans låtar som heter crawl och är en lugn låt, en med en bra känsla, fast än jag egentligen gillar Changed man mkt bättre haha. Också även låten I can Transform you.


- Where do we go from here with all this fear in our eyes

Whenever there's so much that only somebody can take

Category:


Effie är en av de nya artisterna jag har börjat lyssna på de senaste taget
och är väldigt såld för hennes låt into yellow.
-Whenever, whatever, wherever you'll always have somebody holding your back

Sometimes you just need to start again to be able to fly

Category:


Alicia Keys
är äntligen tillbaks med en ren fullträff till låt,
fast detta förvånar mig inte då hon är en av få kvinnliga artister som alltid levererar.
Här är hennes senaste singel doesn't mean anything.
Enjoy!- Now I see myself through different eyes

The baby panda

Category:

Haha här är ett klipp som Kitty visade mig för ett tag sen som jag inte kan slutat titta på då det är så sjuukt roligt. Eller vad tycker ni?- There is alot of grey between black & white

Little miss neon

Category:
Gårdagens outfit med en av skorna man köpte i sommras
men användes för första gången igår- I decided to be the best I can be

Torsdagen den 22/10

Category:


Gårdagen var en bra dag. Började med att man äntligen kunde skicka in projekt ansökan, sedan lite BC samtal, promenad med Emilia, chill hemma, Infomöte och utgång. Infomötet var riktigt intressant, första gången jag var på det och kul o se alla utskott ihop och höra vad som händer och planeras.

Haha
innan mötet hade jag sagt till Albin att jag nu skulle tagga ned o inte ha så många projekt men när vi kom ifrån mötet så hade jag mycket på schemat igen. Så nu börjar jobbet med valberedelsen med intervjuar och så för kommande Allmöte, sedan ska jag se om min kära klass vill vara med i Kårsordet, planera lite fler saker för BC och tillsammans med U2 undersöka för ett blivande utskott för IA.

Är sjukt taggad för alla små projekt och ska bli kul o se hur jag ska lyckas hinna med allt och praktiken och projektet jag ska göra där haha. Men men jag är en person som vet hur man ska handskas med många bollar så det kommer gå suvve!

Men efter det mötet blev jag ännu gladare och taggad, älskar ju o jobba o ha projekt så tyckte det var passande med en utgång. Så drog till Francis förfest som var mycket trevligt med en blandning av människor, var roligt att verkligen få umgås med nytt folk framförallt utbytesstudenterna, var mkt trevligt folk som har sjukt bra koll på vad stil är! så tack grabbar ! Mohammed är nog inte så himla glad över att jag fyllde honom igår men va roligt och han lyckades till och med på något sjukt sätt knäcka sin vikbara telefon ?! Kvällen avslutades iallafall med utgång på Club Qaj som hade en hyllning till legenden MJ.

Här är lite bilder från kvällen.
- You're the boss of your own life so you can't blame anybody for your choices

ECO - a great cause

Category:

När man är en IA student som jag är vill man göra mycket för världen och lyssnar på mycket bra idéer från olika håll men den här videon är en av mest berörande jag har sett på länge. Tjejen vet vad hon pratar om och vet hur man ska nå folk. Så titta på detta klipp.- Respect others like you want them to respect you

Let me transform you

Category:
Yes då har man återigen varit med om en sjukt lång dag. Blev en tidigt morgon trotts den sena natten igår, men hade en massa samtal att ringa sedan var det MSB föreläsning, haha vi var endast 9 pers på lektionen, LYCKAT! men var faktiskt en bra föreläsning med en mkt trevlig tjej. Vidare blev det frukost på ett café med Francis, promenad med Emilia där jag typ hypnotiserades av alla löv o ett sjukt vackert träd i en av parkerna. Sedan fick man återgå till skolan för lite plugg och snacka om att hela skolan var stressade inför inlämnings uppgifter och tentor som ska göras denna veckan. Vilket fall som helst så varvades de kommande timmarna av promenader med Emilia med utbrott över arbetet. Men senare på kvällen drog Adam, Sebastian, Pia, Julia, Josef, Francis och jag till China Palace och hade en mysig middag med sjukt god mat. Sedan fick vi alla tyvärr åter gå till skolan för o bli klar med arbetet och nu vid 4 är jag äntligen klar med det så ska strax lämna de två sista männen som kämpar med arbetet.


Är inte trädet vackert?- Your sun shine in the darkness

Little miss up late

Category:

 

Wiihoo då kan man äntligen få gå hem. Det är numera bekräftat att lilla jag jobbar som bäst bokstavligen mitt i natten haha, att fortfarande sitta i skolan vid kvart i 4 på morgonen säger väl någonting? Men men dags o packa ihop o  lämna denna tomma skola för o omfamnas av kära sängen där hemma. Här är förresten en låt som också har hållit mig sällskap inatt.  Natti

-If what you know is who you are, then she is everything

I know I must pass this test

Category:


Sitter fortfarande på skolan och jobbar med project ansökan, går faktiskt lite framåt men är väldigt tomt här på skolan så det ända som håller mig sällskap är den här nya låten av Rihanna. Trodde inte att hon skulle släppa en lugn och sorlig låt som sin första come back låt men gillar faktiskt den skarpt nu. Hoppas verkligen att hon gör en sjukt bra come back efter allt och inte slösar bort sin talang.- If you play, you play for keep

Hi my name is Kimber Loash

Category:

Blev inget mer inlägg igår då man var uppe i över 35 timmar tror jag att det blev, sjukt att man inte däckade tidigare. Men trots denna sömn brist så har de senaste dagarna varit bra.

I söndags efter hemkomsten från Bonna kom kära Francis på besök då vi skulle plugga. Men blev dock inte så mkt av det utan blev en slapp dag framför TV. Minns inte riktigt vad vi såg på men blev en massa serier, film och fotboll. Francis påstår att jag är sjukt bortskämd med alla mina kanaler, haha kanske jag är. Vidare blev det matlagning mitt i natten och sjukt roligt var det, lilla jag hade rätt mkt skrattanfall. Men vi lyckades laga kotletter och potatisgratäng. Senare på natten var lilla jag tvungen att skriva något på project application så då var man uppe till 8 på morgonen. Sedan blev det handledning vid nio, BC samtal och hämtning av lilla Emilia. ¨


Älsklingen leker med favvo leksaken hos Albin &Tove

Jag o älskling besökte även Albin och Tove vilket var mkt trevligt med slapp framför tv:n. Tove och Emilia lekte en hel del och lillan lärde sig trix samt hamnade i catfight med deras katt haha. Efter detta blev det promenad med Emilia och matlagning hemma och vidare på BC möte och beställning av sjukt snygga BC tröjor. Sedan kom man ju äntligen hem och däckade till sist mitt i ett sms och msn samtal haha.

Men idag har varit en ny dag med mera energi tack vara lite sömn. Har köpt Halloween sittningsbiljetter till nästa vecka, haft BC samtal och fikat med Clara på Friskis och Svettis där de hade Fairtrade fika. Både jag och Claris tyckte att det var bra att Fairtrade har blivit så pass uppmärksammad och att de nu gör en kampanj (Fairtrade i Fokus) med en  tävling för att göra människor ännu mer medveta om kampen om rättvis handel!  Var mkt trevligt också blev vi även intervjuade av Sveriges Radio som sände intervjun idag. Var rätt roligt då killen visst inte förstod vad jag hette och säger Kimber Loash eller något sådant. Kan lyssna på intervjun här, är i slutet av inspelningen.

- Kärt barn har många namn

24 something..

Category:

 

 

Jippi jag har äntligen lyckats vara lite effektiv nu med arbetet, men frågan är krävdes det att jag bokstavligen skulle vara uppe i 24 timmar o skriva från kl 2 inatt? Hmm verkar så, kommer bli roligt o se hur länge jag klarar mig utan sömn, för nu måste man ju kila till skolan..Wiiihoo handledning nästa, sen plugg, Emilia, utvecklingssamtal, plugg, möte o ännu mera plugg.. Älska livet va? mm något så där när det bara är plugg.

- She don't want no man, she just wanna dance

Bonna'09

Category:

Då var man tillbaks från Bonna helgen i Skövde. Var en sjuukt rolig helg med riktigt gott folk och sköna minnen även om personalen var rätt grinig. Sovsalen var även kanon och Mora träsk är alltid roliga att lyssna på. Finns inte mkt mer o säga just nu om helgen då jag tyvärr måste fokusera på projekt ansökan nu.
Men här är lite bilder från helgen.

 

100:e inlägget

Category:


Ja då har jag härmed skrivet 100 inlägg på lilla bloggen. Lite skumt det men men. Idag har man som sagt inte mått något vidare men haft mycket trevligt då jag i princip har haft besök hela dagen. Efter att ha haft lite BC utvecklingssamtal hämtade jag lilla Emilia och sedan kom Tove  och sedan Albin på besök. Emilia gillade verkligen detta och Tove älskade henne trots att hon ser lite speciell ut och de hade roligt ihop. Albin var inte lika förtjust i henne då han inte gillar blöta kyssar eller hur det nu var haha. Senare på kvällen kom Frida på besök och det var mkt trevligt. Och imorn bär det av till BONNA wiihhoo, ska bli kul att bara få roa sig i ett par dagar utan bekymmer!.

Här är lite bilder från idag!


Tove leker med Emilia


Emilia hoppar efter leksakerna


Emilia ser om Toves hand behövs tvättas


Och det behövdes visst haha


- Livet blir vad du gör det

Blue Caps '09

Category:


Har inte mått något vidare idag så inte orkat skriva på bloggen och kommer inte orka skriva mkt just nu heller så blir istället mkt bilder. Här är bilderna från igår av den sjukt lyckade BC Capsen!
Enjoy!

 
Emo gör sig fin inför kvällen

Födelsedags barnet Haukka


Lite Caps


Bar tjejerna


Mera Caps

Populära Beer Pong


Glada grabbar som Beer Pongade


En av grabbarna som åkte långt för o komma på Capsen!


Sötnosarna Claris & Diaz


Folk har roligt !


Lite IA folk kom även, bra jobbat Emma !


Bragge o Popeye


Coola grabbarna


Haukka bjuder på kaka


Haukka smakar lite själv med


Folke får också lov o smaka


Till sist tvingas Montana ta toppen av kakan haha

- I’m not your toy, this isn’t Another girl meets boy  

Saknar värmen

Category:
Äntligen inne i värmen igen men efter att ha varit ute i kylan saknar jag verkligen sommaren. Är så jobbigt att behöva ta på sig en hel utrustning innan man går ut, känns iallafall som en hel utrustning, mössa, vantar, massa tjocka kläder, strumpor, varma stövlar o feta jackan och sedan måste man ju också ha med sig hela datorväskan med alla skolprylar + en handväska med allt annat man behöver för o klara sig under dagen. Säger bara SUCK!!!.  

Är iallafall hemma igen efter att ha gjort alla ärenden, varit i skolan o sålt biljetter (vi har nu sålt lika många som förra året så bra jobbat!) och varit ute på en låång promenad med Martin och Emilia, ush vad jag o Martin frös om öronen och kinderna, blåste ju sjukt mkt vid Munksjön. Men skönt var det och nu har koppen med Cappuccino värmt mig igen. Så nu ska man försöka plugga lite o sen dra till kåren vid 5 för o fixa med Capsen sedan blir det väl mellanfest med Pedsex, men nu är den stora frågan
 ska man festa eller dra till skolan o plugga efter det?? Ha roligt eller vara duktig?

Woop woop Blue Caps!!

Category:
Gud vad dagarna bara försvinner när man har mkt att göra. Nu är det ju redan onsdag, vilket i för sig alltid är roligt men ibland kan det som idag vara svårt att helt o hållet njuta av denna dag. Vilket fall som helst så har man hunnit städa lägenheten, tvätta BC tröjan och nu ska jag iväg o handla lite sen direkt till skolan för o sälja Caps biljetter o sen hämta Emilia och sen hem o vara sjukt effektiv med arbetet för sen ikväll är det Blue Caps ! Wiihoo också fyller två underbara själar också år idag, Haukka och Cassia så de ska ju också firas stort!

- Are you Blue? Oh yes I'm Miss Blue

This makes me a proud african..or does it?

Category:

Under en paus roade jag o Francis oss genom att se på lite African Idol klipp som fick oss att dra slutsatsen att Francis skulle vara en SUPERSTAR om han sökte till Idol i Afrika Haha.. Kolla klippen så förstår ni säkert varför.

Jag tog även tacksamt emot kommentaren från en annan Francis att jag är en svensk och inte afrikan. För hur kan jag vara en stolt afrikan efter att ha sett bidragen ? haha

fort. The lollipop boys

Category:

Lille Francis blev inte alls nöjd med den tidigare bilden på honom då han tyckte att han såg efterbliven ut och the lollipop inte syntes haha. Så då fick jag ju ta nya bilder på honom, frågan är bara om de blev mkt bättre?The Happy FrancisThe sad Francis after looking at the previous picture haha- You can't please everybody

The winter is on it's way

Category:
Ush ja då har man precis kommit hem från skolan, alltid lika kul att vara i skolan en hel dag så är skönt att landa i soffan. Fast borde egentligen inte vara så negativ då dagen faktiskt har varit bra och jag har fått en hel del gjort med arbetet idag. Kom ju på att jag i princip bör ha största delen av arbetet klart till på fredag då jag inte kommer vara hemma i helgen och har handledning tidigt på måndagen, så lite mer stress fick man.

Om jag nu bortser från arbetet så har jag haft det trevligt idag trots det sjukt kalla vädret. Var ute med Emilia och idag fick hon ha sin regnkappa på sig, urgullig var hon. Var även på Hälsans Dag som verkar ha varit en succé, fanns allt möjligt från kampsport till hårklippning där. Rätt coolt o helt plötsligt se en riktigt frisörsalong på skolan, så bra jobbat Blomman o resten som fixade dagen. Resten av dagen har jag i princip spenderat med lille Francis. Som ni såg i tidigare inlägget från idag så pluggade även lille Emo med oss men sedan bytes han ut mot Ibbe och då blev det middag på Claras och sedan plugg i datasalen. Och nu ska jag fixa lite Cappucino så att jag kan plugga vidare.The lollipop boys

Category:

Stackars gruppen jag nu sitter och jobbar med i skolan har märkt hur sjukt ofokuserad jag är men väldigt glad. Men inte bara jag som är helt crazy kolla hur dom är.
Fortsätt bara o lick your lollipops hahaJust rock with it

Category:


Då var den nya dagen redan igång och lilla jag har konstigt nog hunnit med en del trots att jag vaknade för en timme sedan. Men är sjuuukt utvilad nu och pigg o glad. Har iallafall hunnit med alla samtal som skulle ringas och skrivit alla mail som skulle skickas, så nu är jag lite lugnare inombords. Tror det här kommer va en bra dag, är ju även Hälsans dag idag som jag måste gå o besöka då lilla Blomman har slitit för denna dagen.
Så nu får jag dricka upp Cappucinon, dra till HSB, posta brevet, gå ut med Emilia och dra till skolan där plugget o eventet väntar. Ha en suuper bra dag folket för det tänker jag ha!

-I think she's serious, nothing can stop her, that girl's a genius

The end of this loong day..

Category:
Efter en heldagars i skolan  idag med suuuper sömnbrist och mycket planering känner jag att dagen äntligen närmars sig sitt slut. Har lyckats få en hel del gjort, lite skol arbete( måste vara mer effektiv imorn), mer praktik sökande, semester letande, kontaktat de flesta människorna jag skulle nå idag. Resten får man ringa imorn. Även om jag fortfarande är rätt förvirrad angående livet så börjar det kännas bättre då jag får mer o mer klarhet i vad jag vill. Men morgondagens mål är att ringa försäkringskassa, HSB och få 2 sidor skrivet på projekt ansökan sen är jag sjuuuk nöjd ska jag säga haha. Ska krypa ner i sängs nu så att man inte är lika borta imorn.

- Sweet dreams are made of these moments

All over the place

Category:


Haha idag märks det att kära lilla jag har sömnbrist och är rent förvirrad. Var visst 3 dagar för tidig med utvecklingssamtalen så hade inte behövt stressa. Men har iallafall varit ute med Emilia i den friska o kalla luften som visserligen var fylld av regn och därför blev kort. Men skönt va det så nu ska jag ner o ta lite lunch o sen back to the project application. Jippiii...


 I'm confused...
No Wait..
Maybe I'm Not
 or Am I?

Plugg plugg plugg

Category:

Ush idag blev det en sjukt tidigt morgon för mig, tänkte vara lite duktig o vara seriös med projekt ansökan så kom till skolan vid 8 och nu 3 timmar senare är jag sjukt less på arbetet. Har kommit en liten bit men långt ifrån de gråa molnen med ovishet. Sitter just nu i en data sal med 3 väldigt ambitiösa personer som sitter o trycker på tangentbordet som om de skrev för sitt liv haha om man själv bara kunde ha ett likadant fokus o klarhet med plugget. Men aja snart ska jag ut på en promenad med Emilia o sen BC utvecklingssamtal o sen får man hoppas att jag har mindre spring i benen.

- We all have a bit of soul searching to do

The last couple of days

Category:

Har varit riktigt dålig med o uppdatera om vad som händer i livet. Så nu blir det en kort sammanfattning av de senaste dagarna.

I onsdags var det första jobbkvällen med nya BC ,då det var Rnb o HipHop kväll på Kåren.
Så Shorty var ju lite bitter över detta. Men piggades upp av godiset vi hade köpt o Kex chokladen som äntligen fanns på Kåren igen. Det var en bra första jobbkväll men inte allt för mkt stress även om det var en del strul i garderoben där jag är lilla bossen haha. Var inte så mkt konstigheter som hände och vi kom hem väldigt snabbt för o vara en jobbkväll. Så bra jobbat BC.

Torsdagen
var det inte något speciellt som hände hade Emilia o var lite små sjuk.
Albin och Badh moppar golvet på tacon

Fredagen hade jag också Emilia men var lite piggare också var det jobb på tacon där jag faktiskt hade väldigt roligt med grabbarna. Fick lära mig hur man räknade av en kär pedagog som också gillade att hänga mig upp o ned. Fick även se två pojkar som moppade upp vatten från ismaskinen, lite massage i disken, lite ficklamps lek med en teknolog som försökte hitta mig i mörkret. Han hade svårt o hitta lilla mörka mig hahaha. Förutom det var det trevliga gäster som kom på buffén. Senare på kvällen blev det utgång med Albin och Fredric på O'Learys och det var mkt roligt.

Lördagen försökte man plugga men jag har tyvärr ingen fokus när det kommer till skolarbete så blev inte mkt gjort. Men senare på kvällen kom Claris med mat från Café Paus också hade vi lite chill girl talk kväll, sedan bar det av till våningen på 59:an där kära Popeye, Putte, The Dude o Alex numera bor. Sjukt fin lägenhet har dom eller förlåt våning. Där var det väldigt mkt folk som såg på fotbollen, slutade tyvärr inte så bra men blev utgång för de som ville festa o filmkväll för resterande. Jag o Kitty skulle egentligen också festa men efter mkt strul blev det tjejkväll hos henne med kladdkaka till lilla Schnappi kom hem i ett väldigt onyktert tillstånd.
Och idag söndag har det inte hänt så mkt, har haft en lugn hemma kväll.

- We've all had a Hell of a Life

BC Utsup

Category:En glad Sexmästare diskar o Bragge lagar mat

I Tisdags söps nuvarande X-crew ut av New Crew.
Jag var tyvärr inte så delaktig då jag hade mkt annat på schemat men av den lilla tiden jag var där kan jag lugnt sagt säga att det var riiiktigt lyckat från New Crews sida. X-crew fick vara med om en hel del äventyr,
smaka på skumma grejer som tabasco, råa ägg och  speciell Jello.
Men de fick även fina presenter från New Crew i form av super X-crew mantlar och mkt god mat.


En del av X-crew visar upp sina nya stoltheter

- My mind is open but my heart is closed

Don't stop make it POP!

Category:


Yes
Shorty is addicted to British artist, I'm still a big RnB lover
but now days I also love alternative music, indie rock etc. I just love music and only listen to good music!

Here's another tip on a great artist, her name is Kesha and she's been behind the scene for a long time but 2009 is her year! She's got a lot of song and they’re addictive.
Here's her song Tik Tok

-       I need that spark to get psyched back up

My love..

Category:
Emilia my new love.

 De som känner mig är kanske lite förvånade över att min nya kärlek är lilla Emilia.
Om jag ska försöka förklara för er andra så när jag kallar någon/något älskling/baby/min kärlek så brukar det inte handla om någon människa utan snarare saker oftast elektroniska saker som mobiler o datorer haha. Strange? Naah just Me.
 Vilket fall som helst så har jag haft Emilia hela veckan om dagarna och varit mycket ute o gått med henne och på våra rundor har vi stött på roliga saker. Allt från skyltar, till nya parker jag inte visste fanns och ungdomar som åker släde utan snö Haha. När vi inte har varit ute har vi myst hemma o lekt med den rosa bollen jag köpte till henne. Enligt hennes husse så har hon också blivit rätt fäst vid mig då hon inte vill gå till honom när jag ska lämna henne och drar honom alltid mot min bostad när de är ute och går. Haha lilla sötisen men imorn ses vi igen.


Älsklingen leker med nya leksaken


En skylt vi hitta på en av våra promenader- Keep going til you run out of road

Shingai Shoniwa

Category:

Var bara tvungen o skriva ett inlägg om sångerskan i Noisettes som heter Shingai Shoniwa. I think she's a girl with a lot of swag ! Kolla bara namnet, as coolt o sen rösten finns det inga ord för hur grym den är, sedan har man ju utstrålningen tjejen har  och toppen på i:et så har hon sjukt nice stil med, från topp till tå. Håret är alltid fixad i en fräck frisyr o kläderna unika dem med.
Shorty likes a lot. !- The stripes on a tiger  are hard to change

Rabalder theme song

Category:


Hahaha
här är låten som skapade grunden för 2 fingrar i halsen mottot.
En sjuk låt som fastnar lätt o har tyvärr mkt sanning i sig eller vad man ska säga :P...
Får se hur mkt använding grabbarna får av låten på Sjöslaget.
Rock the boat boys !- Alla ni som har legat med ett skååp, 2 fingrar i halsen !

Lately I've been hard to reach

Category:

 
Walk my shoes, just to see
What it's like, to be me
All be you, let's trade shoes
Just to see what I'd be like to
Feel your pain, you feel mine
Go inside each other's mind
Just to see what we find
Looking shit through each other's eyes


A song by Eminem that almost describes it all

-Everyone has a private world

Lesson learned

Category:

Den gångna veckan har jag lärt mig en viktig sak. Det har varit en riktigt kamp det senaste taget men har börjat inse en av livet viktigaste lärdomar och det är o tillåta sig vara mänsklig.  Nu kanske inte många förstår vad jag menar och orkar inte riktigt gå in i exakta detaljer. Men det jag menar med att vara mänsklig är att kunna våga visa sina nära alla sina sidor. De mörka, pinsamma, svaga, sjuka, galna, glada, ja precis alla. Kanske inte just på en o samma gång men när tiden kommer för att visa en sida så skall man våga släppa taget lite. För det är då man bygger starkare band med sina nära och växer som en person även om det kan vara otroligt jobbigt. Jag var personligen med om en händelse i fredags kväll som jag skämdes otroligt mycket över men efter att ha fått ventilera alla känslor förstår jag hur bra det var för mig. För finns det människor runt om en som inte kan ”acceptera” en för den man verkligen är med alla brister så är de inte värda att ha en plats i ens liv.
En annan lärdom jag lärde mig flera år sen är att man skapar sin egen familj och blodsband är inte alltid det starkaste och bästa. För att klara sig i livet behöver man en familj, vare sig den består av riktiga familjemedlemmar eller vänner. Så länge det är människor som står vid ens sida i vått o torrt. 

-       Vänner som man inte bara kan ha roligt ihop med utan även bråka med och som förlåter en är riktigt vänner.  

It's a banger

Category:

Another smashing song from an upcoming artist named Esty.
Here's his song Tease that I just loove.
Enjoy!- When she move it's like you dreaming

Don't upset the rhythm

Category:


Noisettes,
a british  indie rock band that I just love.
Here's the song there're most famous for.
Enjoy!

- Free your mind,You never know what you might find

Welcome to heartbreak

Category:
Here's one of my favorite poems by A.M 

I knocked the door, stood there just waited impatiently
No response, he doesn’t hear or speak, lost all his senses entirely
I slammed it so hard that my palm turned stunning red
"I am coming, I am coming" that's what he finally said
The vibration of his sound used to be my music inside out
"Oh darling, I ... I ... "He was trying to create another lie
"Its ok, no need to pretend. I just came to ask you why?"
"Why! oh ... Because ... because ..."
"Is it because I didn’t care in a way that I stood next to you day by day"
"Is it because I didn't hold your hand when you were in a stranger land"
"Is it because I didn’t believe you even when you clearly weren’t telling the truth"
"Is it because I didn’t love you from the start that you broke me into worthless parts"
"Or maybe because when you were hungry, I didn’t cook your meal"
"Because when you were needy, I offered money so you wouldn’t steal"
"Was it because, unlike other women, I wasn’t that pretty or I didn’t show any pity"
"Was it because your heart is built out of wood and mine out glass, that it easily cracks whenever you ignore, whenever you pass"
"Was it because a piece of wood floats on water, above. While glass sinks deeply in love"
"Just tell me why ..." He suddenly replied "It's because ..."
"It's because you cared so much that you asked me, every second, to keep in touch"
"It's because you held my hand so tight that it slipped with each stupid fight"
"It's because you believed me when you figured it wasn’t the truth and yet you proceed"
"It's because you only loved the idea of us together not honest love that is pure and tender"
"No, it's never related to who you really are, your cook or the way you look"
"How could it be my wooden heart that sparks fire and then burns in it whenever it's narrow, whenever it's tired."
"And just Maybe because my piece of wood can drown from the top to bottom with tiny holes, meaningless gaps"
"Darling, it's basically because every coin has 2 sides, these are the reasons why!"

 - You're my disease

Rabalder helgen

Category:
Nu kommer lite uppdatering från 2 fingrar i halsen helgen, haha lite svårt o förklara men en av BC's nya motton som vi kom på under Rabalder helgen.

Jag har tidigare berättat om första dagen så nu tar jag rastrerande.

 
Lördagen var en regnig dag men späckad av händelser. Började med en mysig frukost med bullar, kinderägg, nyponsoppa o makaroner o köttfärssås för dem som hade sparat Puppans o Haukkas berömda rätt. Efter detta blev det lite chill då de flesta var lååångt ifrån levande. När vi väl börja komma till liv drog vi ner till stan o handlade dricka o mat. På ICA hitta Puppan ett passande paraply för oss där det stod Aktiva Pensionärer, denna mening kunde dock inte Haukka läsa utan tyckte det sa Äkta Pensionärer haha.


 
Vidare blev det lite förfest i en busskur i väntan på bussen till Haukka, på bussen bjöds det på lekar om djur o filmer. Sedan var det en liten promenad till Haukkas hus och under denna korta promenad fick man se hur Hönan o Scott's samarbete går till. Hahaha lite kruxigt var det, Hönan bär på massa kassar, tappar ovven o ska samtidigt prata i telefonen som Scott håller i men Scott halkar lite då o då.. Haha rätt roande för mig som gick bakom o hörde alla kommentarer.


Äntligen framme hos Haukka blev det grillning o mysig middag och fortsättning på förfesten där vi åkte lite buss och experimenterade. Kortleken åka buss gillar tyvärr inte Haukka längre då han blir lätt åksjuk haha och det är fortfarande tveksamt om Puppan är den bästa Chauffören.


När bussen äntligen hade stannat blev det dags att dra ner till Rabalder sittningen där vårat bord var det bästa, BC bordet kallades det (trots att vi enbart var 6 av ca 20 person som var från BC). Vilket fall som helst så bjöds det på god mat och efterrätt, donk, sång o spex där alla fick röra på sig.
Lilla Shorty vann även en spextävling!! Woohoo.


Efter sittningen blev det lite förfest i sovsalen där det mesta urartade. Liten kort sammanfattning: en guling hade inget slut på spyendet, en annan gul bet o ströp en i BC, fanns gott om skåp som ville ha vackra barn med Hönan ( men hönan gav den ljuva kommentaren att det bara skulle va så om 90% av generna kom ifrån honom annars skulle barnen behöva söka social bidrag för deras fulhet haha), lite träningsfilmer om 2 fingrar i halsen spelades även in.Till sist blev det dags att gå till Kåren där det som vanligt inte fanns så mkt folk som det borde vara. Men det spelade ingen roll för BC då vi fick igång festen, med tåg, nakenhet, super smurf posen, BC tornet. JA helt klart ägde vi stället även om några försvann, va på väg hem utan nycklar, fick stalkers osv. Kvällen avrundades med kebabrullar, lite film o oväntade besök.Söndagen blev en lugn dag, med lite film, käk städ och fortfarande oväntat besök som aldrig gick hem och slutligen en bussresa hem till Jkpg där man gick igenom helgens händelser.Gissa vem som har sagt vad i BC under Rabalder :

- Vi ska till Liljegatan där Adam bor
- Jag har hört att du är bra på att suga
- Puppy, Puppan o Popeye pimplar på polar isen
-Jag bryr mig inte om du stoppar fingrarna i min hals
-

I'd Wait Forever and a day for you

Category:

This song is for all of you that's in love and I personally dedicate this song to two blue couples, you know who you are. One of the couples was at first a surprise when they got together but is no dough that you're perfect for each other and the other unofficial couple are so damn cute, I really hope you the best cause R you're one of a kind and disserves the best.-

EVERY MINUTE  IS LIKE AN HOUR,
EVERY HOUR IS  LIKE A DAY,
EVERY DAY LASTS FOREVER,
BUT WHAT ELSE AM I GONNA DO,
ID WAIT FOREVER AND A DAY FOR YOU,

JLS - And the boy bands are back.

Category:

 Hörde att Backstreet Boys ska göra en comeback nu också, vilket jag tycker är bra för dem men kan alla dessa grupper sluta göra comebacks  o låta oss minnas er då ni var som bäst. Comebacks brukar inte bli så lyckade om man typ inte är Madonna. Men verkar som att slutet av 2009 är tiden då alla gamla godingar kommer tillbaks som då tillexempel BSB och Aqua. Vilket fall som helst lär de ha konkurrans av de nya stjärnorna som den här gruppen JLS, som har mkt bra låtar och fina pojkar som faktiskt kan dansa haha..- I need love CPR

Rabalder dag 1,

Category:


J

a då var BC i Borås och man kan lugnt säga att vi har tagit över, syns och hörs mest. Och vi har sjuuukt roligt. Har varit lite ovve pyssel så nu är Hönan ovve luddig, har även blivit lite attackspel där vi kom på andra plats och en underbar matlagningsfilm.  Får berätta mera senare men dagen fråga är vad hände igår?

You don't have to say it..

Category:

Då var denna dagen också snart slut och Oktober månad igång. Kvällen blev rätt lugnt, fick lämna ifrån mig Emilia men träffar henne nästa vecka då hon visst trivdes med dig. Efter det blev den en liten powerwalk, vidare en filmkväll på Epedemin, sedan slutligen tillbaks hem. Så nu har jag också varit duktig o ätit och packat inför imorn då det bär av till RABALDER! Lär bli en händelsefull utlandsresa!
Trevlig helg folket!

 
- Trouble is a friend of mine

Isn't it Obvious

Category:

I
dag har varit en seg dag, har åter igen inte kunnat sova då de renoverar våra balkonger och visst ska hålla på i en måndag. Jippi ingen sömn eller tillgång till balkongen, det gillar vi ju haha. Blev inte precis lättare o komma ur sängen då det typ var storm imorse. Men allt blev mkt ljusare då jag hade hämtat  min nya älskling Emilia. Är numera hundvakt till en söt fransk bulldog. Så idag har vi varit ute i parken och lekt o sedan myst i soffan medans jag har försökt få saker gjort. Men nu ska jag strax gå o lämna Emilia o sedan packa inför Borås resan då det är Rabalder i helgen. Wiiihoo så imorn drar jag, puppan, Haukka, Scott o Hönan o visar att BC är äger !!


Vacker balkong va? Var man inte höjdrädd innan så lär man bli det nu

-Don't give up, it's just a bump in the road

Insparkssittningen ´09

Category:


Festival sittningen
blev helt kanon, sägs vara den bästa hittills så nu är man ännu mer taggad för nästa! Spexen blev kanon både nollornas och BC's, vår toast gjorde sitt bästa framträdandet hittils, till och med vår lilla Emo hade koll på läget och bandet rockade loss. Och jag är sjukt nöjd med sittningen trots blåmärket på ena skinkan. Var  som sagt sista sittningen med gamla BC, så nu är de numera X-crew men en sjukt bra avslutning måste jag säga. Ett stort tack till BC, Bandet, Hiba, Mattias och självklart alla gäster.  
Och måste få det här förtydligat,
  BC är KÄRLEK , punkt slut !!- Ingenting är omöjligt, bara olika svårt

No I'm not Kim Kardashian

Category:

I may have the same name as her and a body that remindes you of her, but see I was born with all of it and no I haven't hidden it.  You just didnt see what was just in front of you til I turned my back. ;) 

- When you risk it all, the sky is the limit