Kimchi's point of view

Alla dessa underbarn

Category:

Ja då har man hittat ännu ett underbarn på Youtube och den här lille killen heter Greyson Chance och är 13 år. Jag tycker att han har en riktigt grym röst och det lär inte ta lång tid innan han blir upptäckt.

Här gör han en cover på Lady Gaga's låt Paparazzi

They say hello, they say ola and they say bonjour

Category:En låt som har fastnat i mitt huvudet är Tinie Tempah's låt Pass Out...riktigt skön är den ju.

Lets have a toast a celebration get a glass out,
And we can do this until we pass out.

Hem hemma

Category:
(Inte alltid människor som sitter i våra soffor hemma)

Igår kom jag då hem till Skåne, så nu är man hem hemma hos familjen. Blev en lugn o skön kväll som avslutades med lite kortspel med föräldrarna precis som jag tycker om det. Idag hände det lite mer saker, åkte in till Malmö för att gå på en arbetsintervju (gick rätt bra tror jag), träffade Jasmin från Jkpg som blev chockad att se mig då hon inte visste att detta är mina hemma trakter. Sedan blev det hemfärd för B-uppsatts pluggande o sen blir det filmkväll. Lite lagom då jag känner mig rätt förkyld.


Back to skåne

Category:Yes nu är det 3 timmars av körning som väntar på mig, så lite roadtrip hem till SKÅÅÅNE!..Byebye Jkpg

Yesterday was a good night

Category:

Gårkvällen blev en superduper kväll tsm med mkt goda vänner, bjöds på middag som Mouhammed o Francis gjorde( riktigt gott), sedan lite förfest med Hilife 09 och Sexkreation, vidare till Råslätt förfesten med Irma, Martin o hela det gänget och slutligen Akademien! Som sagt riktigt rolig kväll med unika stunder. Kommer upp bilder senare, men nu bjuds det på gårdagens låt.

How does the world go round??

Category:
Ja den frågan har man haft lite då o då...kan det bero på stress? Men JAG stressad? Oh nej, va skulle jag av alla vara det? Vaah detta skulle ju vara något nytt! Eller? Haha nej nu tror nog folk att jag totalt har tappat vettet..

Nä idag har minst sagt varit en händelsefylld dag med mkt på schemat vilket totalt förvirrade mitt lilla huvud som fortfarande är i Sydafrika känns det som... Så lite kortfattat så har jag idag återigen fått fixa grejer med Universitetet i Seoul då det visst hade uppstått lite fel ( GREAT), vidare jobbade jag med B-uppsatsen, fick fixa lite ärenden till vänner, ( här dog mobilen, vilket inte var bra då jag verkligen behövde den) sedan kila ner till källaren med Clara så att hon fick tvn och jag tömde lite fler saker ifrån förrådet, sedan var det åter tillbaks till skolan o möta upp Ibbe för lite B-uppsats planering ( väldigt intressant då vi båda va heeeelt borta och stressade), vidare lite viktiga mail o så o fixa, sedan lite paus med Mouhammed ( ladda mobilen o krafterna), vidare lite trevlig fika med Jakob, slutligen inhandling med Mouhammed och nu är vi slutligen hemma o ska fixa käk o sedan är det vidare till Råslätt för o ha Réunion med gänget.Yes it's gonna be a good ending to this day and I'm gonna make the world go round !.

Seriöst pluggande?!

Category:

Mouhammed är en riktig duktig pojk som pluggar hårt o så här ser dt ut när han gör det.

Riktigt fokuserad va?:P haha

Tryna see eye to eye but its like we both blind

Category:


I aint gon be the one that he can always run to
I hate liars, fuck love Im tired of tryin
My heart is big but it beat quiet
You made me say bye bye

Oh no, now she’s got a hold on YOU

Category:
I Sydafrika fick jag upp ögonen för gruppen Locnville som är Sydafrikanskt. Gruppen består utav två tvilling bröder ( Andrew and Brian Chaplin) och yes de är släkt med Charlie Chaplin men är Sydafrikaner. Och jag tycker detta är en sjukt bra grupp men skön musik. Under min tid i Sydafrika var min favorit låt 6 second poison utav dom. Tror denna grupp kommer att bli stora..

Enjoy!

you better be sure you think it’s worth it, if perfect just on the surface,
 then surely it must be worth it, but you won’t let go, and that’s the thing she’s like a drug

Tattoo nr 2

Category:

Japp, gjorde faktiskt 2 tatueringar nere i Sydafrika. Den första var som sagt en hyllning till syrran och den andra är en hyllning till ingen mindre än mamsen. Det är hennes stjärntecken (lejon) och blommor som representerar oss.  Finns inte så mycket mer o säga, då jag är en person som uttrycker mig genom gester och inte så mycket tal eller skrift då jag tycker det är ett svårare sätt att uttrycka känslor eller vara kärleksfull på.
Back home in Sweden

Category:


                               

Har nu varit tillbaks ifrån Sydafrika i lite över en vecka och det är skönt att vara tillbaks dock saknar man vädret och priserna i Sydafrika. Men denna veckan har gått otroligt fort, har först varit hem hemma i Skåne med underbara familjen och sedan åkt vidare hem till Jönköping. Vad har jag då haft för mig? Jo haft en kanon sittning, träffat alla saknade vänner, bott hos Shara sedan Francis, varit på arbetsintervju, fixat inför utbytesterminen samt gjort skolarbete. Som vanligt haft fullt upp men haft otroligt roligt och varit så kul att inse hur mycket Jönköping är mitt hem och hur mycket man har saknat det. Ja det kommer vara svårt att åka ifrån allt igen.

Tar ett litet citat från min moster som verkligen beskrev allt, barn kim och vuxen kim krockar ibland och denna vecka har man fått vara både och men i den åldern jag nu är i så är det ibland svårt att få båda delarna att fungera. Men så är det att växa upp.

PIRATSITTNING 2010!!

Category:

Lite seg uppdattering, men förra onsdagen var Årets piratsittning och den  var kanon och hade mkt AAAAARRRRHH,
var sjukt bra stämning, skönt folk och roliga spex.
Ja BC gjorde ett kanon jobb!


Salongs piratenKenneth och jag

Lite intervjuande blev det också


Piraten Haukka


Folke inflikaren


Putte som somalisk pirat


Sittningsalen innan folket kom...hur mysigt som helst

Foto framför Piratskeppet  Cinderella


Lite underbara människor i BC


Fick även besök utav den riktige Kaptenen


Mkt foolk


Snyggaste kapten krok


AAAAARRRRRHHH


Pedopan och Tingeling


Vår söta skattkista Älice


Årets utkläddnad, klockrentSkön sång från de blåa grabbarna bjöds det även på, because we want it that waaay!


Roade människor