Kimchi's point of view

God morgon

Category:

En nyvaken helt seg Shorty sitter här o försöker komma igång. Ja jag vet att klockan är tre och att man inte borde känna sig så trött. Men när man har haft en sjuk sömnbrist denna veckan och sen kommer hem från Skåne 5 på morgonen och somnar vid 6-7 så är det nog inte så konstigt att man mår som man mår. Men nu ska jag inte bara klaga. För det var helt klart värt det.

Blev en kort vistelse i Skåne, men jag o Mohamed tyckte som sagt att det var värt det. Blev en mkt lång resa med två mkt trötta människor. Men fick uppleva ett fantastiskt bröllop med den vackraste bruden jag har sett på länge och göra en systers kväll. New Moon var jämfört med boken helt okej, boken är hundra gånger bättre. Fast detta kommer inte stoppa mig från att se filmen igen och vänta på nästa film. Ett måste ju. Men det viktigaste var att syrran älskade den!..

Nu hinner jag inte skriva mer för måste ta mig i kragen o dra mig till duschen för o sen dra till nya BC-lyan där förfesten är och sedan är det Sexfest på Kåååren. Kan ju inte bli en bättre kväll, så se upp för BC!!


A old goodie...just let yourself goLike I'm gonna fall for that

Category:

En skön låt....
 It brings me back to the old days with my white snoop dog haha.
 Enjoy- You  say you bite , well i bite back

Forbidden to remeber, terrified to forget...

Category:


E_POSTER_NEW_MOON_.jpg new moon image by creamgirl23

Wiihoo har gått igenom alla enkäter nu och ska samanställa dem nu och om en timme bär det av till Skåne. Woop woop kommer bli en intressant road trip och ska bli kul o umgås med syrran som säkert är lyrisk då hon äntligen får se New Moon ikväll. Haha vad man gör för sin syster :P. Kommer ha en så sjuuuk sömnbrist imorgon. Oh weell trevlig helg!

When you have nothing, you have nothing to lose.

Längtar

Category:

Wiihoo längar till helgen, är ju redan fredag imorgon och helgen är fullspäckad med händelser.

Fredag -
Praktik, åker till Trelle med Mohammed, ska se på New Moon med syrran och göra hennes dag haha.

Lördag -

Vara tbx i Jkpg, på förfest hos Hönan, Scott o Montana i deras nya lya aka BC - lyan, sedan är det Sexfest. Woop woop ska bli kul o träffa alla nya sexmästerier och inviga dem.

Söndag -
Myskväll med BC på 59:an, hoppas på att få spela Tekken 6 då med :D..


Var allt för mig ikväll, dags krypa ner i sängen.


Life´s easier with music

Category:

En del av låtar som har gjort min vardag lättare. En dag utan musik är ingen bra dag! 

RIHANNA
WAIT YOUR TURN

En skön låt, känns lite old school och har en good feeling liksom. Gillar tjejen skarpt, hon kommer komma långt.
RIHANNA
Russian ruolette

Har tidigare nämnt att jag gillar den låten, men ska väl egentligen säga älskar.
LADY GAGA
Bad Romance

En speciellt låt som jag gillar och videon är unik. Dock är remixen av låten mkt mkt bättre.
BEYONCÈ ft LADY GAGA
Video phone

En låt jag har gillat i över ett år men uppdateringen med gaga var något nytt men snyggt och tjejerna kan sin grej. Så a smart move.GYM CLASS HEROES
Live a little

En skönt låt som bara klickar med mig helt enkelt.
CHRIS BROWN
Crawl

Har också tidigare tagit upp denna låten som jag tycker är fin och nu har även videon kommit upp där Cassie är med.THREE 6 MAFIA ft TIËSTO
Feel It

En låt som får mig på party humör och som lätt ska vara med på Las Vegas partyt.

BC Caps 18/11

Category:

Lite bilder från gårdagens festligheter.


Hiba, Diaz och Shara dansar för fullt


Den roligaste bilden på länge. Inspektera deras ansikts uttryck nogrant och försök o komma på historien.Sötnosarna kör krooooken


BC Gruppfoto ( Kitty, Popeye, Emo fattas)

Galna lyckliga BC


Gruppkraaam


Sötnosarna med lite X-crew brudar

I have opened my eyes and closed my heart

Category:Varför tala när det inte leder någon stans?!

Var det verkligen nödvändigt med allt det där. Tack för att du öppnade dörren med alla varnings skyltar, som var där för en anledning att inte öppnas och nu går det inte att stänga den dörren. Hur kan man begära att man ska vara öppen, tåla allt, vara den bästa personen och öppna den dörren o sen ha mage att bli besviken på att man får en reaktion,  att man visar sårbarheten. No shit Sherlock klart att det inte bara går o gå ifrån det nu. Som sagt mitt sätt att hantera det fungerade bäst, för nu har du fått se hur pass invecklat det är. Allt det här var inte värt det och det hoppas jag att du har insett. Och tack ännu en gång för o ha gett mig mer o grubbla över, kommer ta tid att gräva ner allt men kan lova dig att jag är expert på att begrava saker vid detta lag. Så du kommer inte märka något, som sagt känslor klär mig inte och vi kan vara överens om att vara oense.  

Wrong timing, my fault and you just had to know, right? Well I don’t want to think about it anymore, even less talk about it. I left my hand and my heart on the dance floor!

And that’s the end of this!

lite update

Category:


Har inte bloggat på ett tag, har haft så mkt tankar som har snurrat i huvudet som jag inte har kunnat ta itu med o då försvann bloggen från mitt schema. Vilket fall som helst så blir det lite inlägg nu. Minns inte allt jag har haft för mig sen sist, känns som att huvudet är uppe bland gråa moln som vägrar lätta.

Men förra helgen var jag hemma i Skåne, var en trevlig helg. Umgicks med kära familjen och nya tillskottet Gabriel som jag kallar för troll. En söt liten unge det. Var även på besök i Landskrona en runda, snacka om att få en känsla av o öppna dörren till ett gamalt liv som inte har förändrats. Lite strange, men hade en mkt trevlig kväll. Vidare var man på läkarbesök och sedan hälsade man på sin kära moster som kämpar för o bli frisk! Är en mkt glad person för o ha gott igenom så mkt! Så tummen upp för det.

I veckan har man varit på praktiken, fått en namnskylt o allt! Så jag tackar o bugar för vänligheten på Studenkåren! Har även vaccinerat mig denna veckan. Haft intervjuer inför allmötet med valberedningen, Bjudits på suuper good middag av Francis och Mohamed.

Gått på spontan bio med Shara och Haukka, såg på 2012, var en helt ok film men sjukt bra effekter så måste ses på bio eller projektor med super ljudanläggning. Jag o Shara kom även på att vi gillade ryssar under filmen och att vi har sjuk humor!

BC skulle även ha Cirkussittning igår men den har vi skjutit upp så den kommer bli kanon i januari!, Bjöds istället på Caps o Beerpong, vilket även det var lyckat och mkt roligt. Var ett glatt BC gäng som jobba/mingla och sedan hade en suuper kul kväll.- Känslor är inget som klär mig.

International Day

Category:Wiihoo...International day var mycket bra, fanns många engagerade i evenemanget och mycket folk som kom o besökte dagen. Alla uppträdanden på JIBS var fantastiska och maten med. Föreläsningen var väl helt okej men rätt rolig även om man inte håller med om allt.  Blev även väldigt chockad idag då jag fick se mitt egna land som uppvisningsland, så visar sig att det finns en till tjej från Zambia här. Inte ofta man träffar på zambianer i Sverige. Så ska bli spännande att få träffa denna person.

Annars är jag mest nöjd med att jag nu har fått in över 80 enkäter och har 8 bokningar med klasser imorgon och på fredag. Så kommer nog  ändå bli en bra undersökning. Så tack alla som har fyllt i en enkät till mig. Men nu måste jag kila iväg till kåren för är spexträning och jobbkväll ikväll. Jupp another long day, men än så är humöret uppe. 

-
There comes a point in your life
when you realize who really matters,
who never did, and who always will.

Every passing minute is another chance to turn it all around.

Category:Då var en ny vecka redan igång. Har känts skumt att det redan är tisdag, men kan bero på att man var sängliggande igår och inte gjorde någonting. Har vilket fall som helst varit en bra dag med mycket saker att göra. På praktiken blev jag helt och hållet klar med slut versionerna av enkäterna och har nu börjat ge ut dem och kontakta alla skolor för kommande möten. Är väldigt glad över att ha fått en så bra respons från omgivningen som gillar mitt integrationsarbete. Vidare har man varit på lite möten, IA styrelse möte och INFO valberedningsmöte. Sedan gjorde jag även praktikplats test nr 3 till Dublin vilket var den svåraste hittills, tror tyvärr inte att jag klarade den. Men men kvällen avslutades med mingel på Kåren vilket faktiskt var skönt att det var lugnt och tur att lilla jag fick mat och en god alkoholfri drink, tack Johan och Frida! Men nu måste jag ladda inför morgondagen då det är International Day!

En bild på käre Chalie på praktiken som försöker bygga något haha..- What seems like the right thing to do
 could also be the hardest thing you have ever done in your life

The past weekend

Category:Helgen gick väldigt snabbt förbi, blev en väldigt lugnt helg då man tyvärr blev sjuk. Men hade ändå en trevlig helg med mysiga filmkvällar och fick en super duper god middag som ingen mindre en Francis lagade. Jupp, han lagade sin första middag till en tjej så kan härmed försäkra hans kära mamma om att han minsann kunde och lagade mat som var hur god som helst. Så nu planerar vi att göra en hel afrikansk middag från både Kongo och Zambia. Vi kommer så rulla efter den middagen haha. Här är ett par bilder från den kvällen.


Francis fixar i köket


Francis sjukt nöjd med matlagningen


Ris, potatis, starka bönor och köttfärs *MUMMMS*

- Being sad with the right people is better than being happy with the wrong ones.

You’re the author of your life

Category:Never allow someone to be your priority while you're just their option

A word of wisdome

Category:There are three types of people in this world:
those who make things happen,
those who watch things happen
and those who wonder what happened.

It's no fun unless it's a challenge, right?

Category:
You don't confront your demons and defeat them.
You confront them,
then you confront them,
then you confront them some more,
every single day.

The end of this day

Category:

Som tidigare nämnts har dagen varit trevlig eller nä mysig är nog det rätta ordet. Trots det deppiga och regniga
vädret så har jag haft trevligt på praktiken, after worken var mysig, fick lära känna kollegorna bättre, fikrundan med Mazze var också trevlig. Var så länge sen vi hann ses så var kul o prata med honom, är helt förvånad över hur en människa kan va så pass kreativ och verkligen försöka nå sina drömmar och vågar chansa. En inspiration kan man nog säga att han är. Är dock trist att han snart lämnar landet men är glad för hans skull, att han får göra det han älskar mest, dansa också får vi se om jag hoppar på hans dansteam nästa termin.

Är så komiskt att han ser på mig precis som jag ser på honom, han ser stora framgångar med mig med många öppna dörrar då jag visst är en tjej med många talanger. Men jag kommer att försöka väcka min kreativitet och design passion igen! So thnx for the peptalk and cookie!..

Vidare till kvällen så blev det film mys hos Frida som också snart ska lämna landet. Ett helt år i Kanada! Hur ska livet gå utan min lilla sprudliga Wall-E?? Haha, tror hon kommer få ett fantastiskt år där borta. Men iallafall filmkvällen var mysig, såg på en intressant och nu har jag äntligen återförenats med min soffa..:D..

- Doesn't it feel much better when you had a better day than yesterday?

mys fredag

Category:

Idag har dagen bara runnit iväg. Praktiken gick bra och jag har lyckats bli klar med enkäten, både på engelska och svenska. Sedan blev det after work med Studenkåren på John Baur. Var mycket mysigt så det hoppas jag att få vara med på igen. Och nu sitter man hos Frida och försöker förstå sig på Mac datorn, inte det lättaste men gillar tangentbordet skarpt , men nu är det tid för mys pys film kväll. 

He sure can transform you

Category:


Har nu självklart heelt fastnat för Chris Browns låt transform yah, beatet har fastnat i huvudet och texten har man ju alltid gillat haha. Men nu är videon äntligen ute och jag blev inte besviken. Så bra jobbat Breezy, tror han kommer ha en lysande karriär trots allt som har hänt precis som Rihanna. Artister med talang kan aldrig stoppas oavsett hinder. Kolla bara till exempel MJ, även om det är en legend och man inte kan gemföra någon med honom. Men ja nu förstår.- What does it say on your wall?

En dag att fira

Category:Fredagen den 6 november är en dag att fira!
 

För det första är det 20 års jubileum idag då Berlinmuren föll för exakt 20 år sedan. En av världshistoriens viktigaste/mäktigaste händelser.


Sedan firar Sesam street 40 år, så även ett jubileum där.
Och sist men inte minst så har jag nu haft mitt körkort i 2 år och prövotiden har gått ut! Wiihoo I made it!.
Have a nice day.

When the drugs don't work no more, you get high on life!

Category:Even though you've time after time tried to kill the spirit in me i still stand up today.
Bet you got a heart attack of the fact that I kept my end of the deal, that I would survive you,
that I would turn out to be the stronger one and be greater than you ever would be.
It wasn’t really any surprise, I always told you I would, you just never believed in me
despite the bond will have the rest of our lives. So if you look back at our time together how does it feel
 to be the one who's running now, the one that's lost, the one who is in the shadow, 
the one that can’t accept the facts ? Yes, I can proudly stand up and say
I'm the fighter, the survivor that won against all odds!
Hope you can live with losing on of the best things in your life.
This nobody, shameful unwanted girl you never appreciated was the star you never wanted to shine.
Well all I can now say is sorry if my bright light glares you!
- Set your mind to it and you can make it anywhere

Halloween 2009

Category:

Nu kommer äntligen mer bilder från Halloween veckan.
 Från både sittningskvällen och den sjukt lyckade 59:an festen.
Under dessa evenemang var jag först en zombie och sedan en afrikansk voodoo kvinna. Eftersom bilder säger mer än ord så bjuder jag på många bilder.
( har lånat bilder från popeye, puppan och spicy då jag själv glömde kameran)

Halloween sittningen59:ans Halloween fest


59:an hosts

Harry "Bragge" Potter


Svampbob och djävulen


The cheerleader and geisha


The Nerd


Rödluvan


The scarry doll

Rocky


Den galna vetenskaps kvinnan


Road kill nr 1


Road kill nr 2


The vampire


Emma the scarry one


The corps bride


The hot bunny


The mummy


The terrorist


The munk


Hahaha

A beautiful Audrey Hepburn


Schnappi on fire

The african voodoo woman


The vampire and devil


The nurse, pink ladies, kid eating santa and potter


Schanppi and the nurse

the scientist and poccahontas

The prisoner and Topz

voodoo woman

The pussycat and vampire/zoombie

New look

Category:


Yeah, fick mina glasögon i veckan och är otroligt nöjd med båda paren.
Så har hittat min nya favorit optiker Ullströms som har bra service och priser.
Me LIKE alot!..


Here's the black/red/ purple glases
Little miss piff as the boss says
They are super duper ha?!
- Våga bjuda på dig själv !

Oh what a long time ago

Category:


Kvällen har man spenderat med Claris, vi försökte leta praktikplatser men tröttnade rätt snabbt och började titta på EMA på Mtv istället. Var en helt okej show. Lilla Claris fick höra en massa nya låtar och artister så var lite roande. Men fick en tankeställare då Beyoncés senaste hit är Sweet dream som är en super duper låt, men tack vare hennes framträdande kom jag på att när jag hörde den låten och var helt beroende av den låten bodde jag i min förr förra lägenhet på Dalvik. Alltså ETT år sen. Gud vad tiden flyger iväg alltså. Oh well enjoy the song!- Are you ready to feel again?

Interesting question

Category:
Igår fick jag frågan varför man läser bloggar och varför man skriver bloggar.
Ja du det var en bra fråga, vi kom väl fram till att det finns många olika anledningar, till exempel att man läser bloggar för att man tyvärr inte hinner ha en lika nära kontakt med alla sina vänner och därför kan uppdateras om deras liv. Sedan att man kanske skriver blogg av samma anledning och för att man tycker om att skriva av sig. Tror inte de flesta människorna skapar bloggar för att de ska bli kända eller för att man vill tjäna pengar utan för att man tycker det är kul. Själv så tycker jag ju så och sedan är det kul att få pyssla med bloggen o designa den.
 Ja vad anser ni är svaren till frågorna?

Praktik

Category:
Testet var inte det roligaste men lyckades iallafall ta mig igenom det, dock inte helt nöjd med det man skrev men aja gjort är gjort. Veckan har iallafall varit lärorik, har haft fullt upp med praktiken o alla andra projekt.
Har som sagt haft mkt o göra och lärt mig mycket, som hur man gör en enkät, hur indesign fungerar, om särskrivningar osv. Har varit på många möten, haft otroligt kul med o träffa alla nya människor.
Trivs verkligen med praktikenpå International Association, då man inte bara får sitta på en stol o titta på utan direkt får vara delaktig o allt och många är intresserad utav vad man gör. Sedan är det ett stort plus då alla vill hjälpa en o kommer med bra kritik. Så känns lite konstigt att det snart redan har gått 2 veckor utav praktiken. På ett sätt känns det som man precis kom dit men också som att man har varit där längre på grund av alla kontakter o projekt man får lov o vara med på. Yeah det kommer bli kul med integrations projektet och enkäten jag ska skicka ut nästa vecka. Men först ska det bli spännande att gå på After work med alla från praktiken, bra avslutning på arbetsveckan.

- With each step forward, it's harder to turn back

Time for round two

Category:Jupp,  då var det dags för ett till ambassad test.
Det förra till Australien gick helt okej, inte det lättaste nä.
Men nu är det enbart ett par minuter tills jag ska göra testet till Sveriges ambassad i Washington.
 Nervös? Hell yeaah. Oh well wish me luck, feels like I need it.

Nervös nervös nervös

Category:
Ja då är det fem minuter tills man ska göra första provet för denna veckan. Idag är det urvalsprovet till Svergies ambassad i Australien som gäller. Ush håller tummarna för att jag ska förstå provet.