Kimchi's point of view

Good girl

Category:Här om dagen läste jag att skåne var sämst på att panta i Sverige, vilket jag tyckte var konstigt då jag alltid pantar. Men nu ville jag då höja statestiken lite mera så, idag  fyllde jag den stora bilen med en massa pantflaskor och kört iväg o panta dessa. Fick en hel del snea ögon när man kom gång på gång med nya sopsäckar, hade minst 10 st.  Tyckte dessa människor var trångsynta människor då jag nu var en duktig flicka o retunerade flaskor och hjälpte våran underbara miljö haha :P Okej, det blev också ett underbart resultat som kommer göra resan mkt roligare.  jag fick ca 1600 kr för det lätta jobbet haha wiihoo. så hade väl två mål men har ändå varit en good girl o "miljökämpte"idag eller nått hahaha..- You know that It's true when you hear me say It's over, It's through

The King of Pop

Category:
Fick precis reda på att Michael Jackson, en av tidernas bästa artister har gått bort. Han fick tydligen hjärtstillestånd i sitt hem vid lunch tid idag och kunde inte återupplivas. The King of pop blev tyvärr bara 50 år, men han lär aldrig bli bortglömd tack vare sin underbara musik. Är själv ett stort fan av hans gamla musik och kan minnas hur besatt jag var utav honom när jag var yngre. Spelade in en massa band med hans musik och dansade hel vilt. Så ville därför ha ett inlägg om denna unika människa och även hylla honom med en av mina favorit låtar av honom.- R.I.P Michael Jackson, you are The true King of Pop!

We can't change the world, unless we change ourself

Category:

En klok vän sa en gång till mig att
Alla är lika fula och sviniga innuti. MenDet som gör någon värd att lägga tid på, är valen dom gör. Orden dom håller sig vid. Händerna dom sträcker ut, tårarna dom fäller!
Detta håller jag fullständingt med om då ,
Livet är för kort för att vara naiv, även för kort för att vara dömmande och bitter.
Men man ska allt förtjäna ens förtroende.

Här är en skön låt från Queen B som jag diggar


Beyoncé - Ego
- Don't take my kindness for weakness and then expect me to treat you the same !

Summer days...

Category:Senaste dagarna har varit underbara, har till största del spenderat dem med min familj. Har tillsammans med dem njutit av det fina vädret. Vi har förutom fixat o donat med diverse grejer så har vi spelat mycket spel, spelade en av mina favo spel Alias här om kvällen, busat med vatten, grillat osv. Har kort o gått verkligen njutit av tiden med dom och hittat min nya favo relax hörna, hängmattan där bilderna är ifrån.  Har inte mkt mer o säga förutom att det bara är 5 dagar kvar, sedan bär det av, jippii!


- Lev i nuet och njut av det !

Saknad

Category:

Ikväll tog jag mig själv på bar gärning då jag kom på att jag satt och log brett framför datorn då jag kom över bilder från det senaste året. Det var då det bara slog mig att jag har haft ett fantastiskt år med många underbara upplevelser. Då man flyttade förra året var man lite små nervös över o lämna allt och alla i Skåne och möta "världen" helt ensam samtidigt som man hade stora förhoppningar. Och dessa förhoppningar har minskt sagt blivit bättre än jag kunnat tro. En stor anledning till detta är alla nya vänner man har fått i Jönköping som har förgyllt ens vardag. Finns såå många minnen tack vare er och nu märker jag hur mycket jag uppskattar er och därför saknar alla framförallt mina favo tjejer Irma och Clara och grabbarna som står mig närmast.Irma, min tokiga kära vän har jag haft mycket kul ihop samt delat mycket drama med. Vi har fakiskt lyckats göra en hel del från o spöa killarna i Tecken, ha galna girls night out till lugna hemmakvällar. Ja när jag tänker tillbaks kan jag inte sluta o skratta åt allt vi har varit med om som till exempel då jag fick köra hem till dig på natten då Företagskuppen var eller då du gjorde testerna på alla och du fick en galen häst. Haha.. Ja trots att vi egenligen är rätt olika så lyckas vi komma bra överens och va mer lika än vi tror. Vi är båda riktigt dåliga på att inte omringas av problem men nästa år ska ju detta förändras och inom 2 år ska vi inte behöva isolera oss helt från omvärlden för att klara av allt right? Ja vi har fortfarande mycket o lära oss. Men det jag ville ha sagt är att jag saknar min Irri Virri och våra Disturbia moves så ska bli kul o ses i slutet av sommaren.
Clara, är nog den gladaste pesonen jag vet. Har nog aldrig gått en dag då hon inte ler och ni som känner henne vet om att hon är en så sööt person så att det inte är sant. Du och jag har också varit med o en massa galenheter och vi är nog numera mästare på att busa haha. Vi har också varit med om en massa drama men det slutar alltid med ett gott skratt och älskar att du är en sån livsnjutare som tar saker med en klackspark och alltid bjuder på dig själv. Utan dig vet jag inte hur saker hade blivit och för att citera ett sms du skrev till mig för ett par dagar sen : - Hur ska jag klara sommaren uan dig Kim? Ja du, Hur ska JAG kunna klara mig, saknar ju dig ! Bruka ju inte bli så bra när vi inte är ute tsm hahaha men vi ska nog klara det och får ta igen det i Augusti då du har kommit tillbaks från Grekland och jag från USA.Sist men inte minst har vi mina grabbar, Dessa killar är one of a kind då ni alltd ställer upp och lyckas stå ut med mig, vilket inte är lätt ( fråga  bara francis). Jag har haft den turen o få lära känna er och komma er nära. Ibbe, dig kommer jag sakna som sambo och våra pratstunder samt delade musiksmak. Francis, ja du är nog den person som jag mest tjafsar med och har en syskonrelation med. Då vi flyger ihop mkt så har vi faktiskt väldigt kul och går ju sällan många dagar utan att vi ses. Martin, du är en mycket unik kille som man helt klart kan lita på i vått och tort. Du är en av de få människorna  som har den egenskapen att kunna bli omtyckt av alla, svårt o förklara men helt klart en toppen kille.

 

- Saknar er alla, mina små guldkorn !

I don't know why you think you got a hold on me ?

Category:

I never needed you for pointin' out my wrongs
I never needed pain, I never needed strain.
My love for you was strong enough you should've known.

I never needed you for judgement
I never needed you to question what i spent
I never asked for help,
I take care of myself !

I never needed your corrections,
On everything from how I act to what i say
I never needed words, I never needed hurt, I never needed you to be there everyday

I'm sorry for the way i let go of everything i wanted when you came along
But I am never beaten, broken, not defeated
I know next to you is not where I belong !
And it's a little late for explanations
There isn't anything that you can do

No more words
No more lies
No more crying
No more pain
No more hurt
No more tryin

There is no other way
I get the final say

Back home..

Category:Sedan ca 1 vecka sedan är jag tillbaks i Skåne där min kära familj bor. Har haft lite blandade känslor över att va hemma, de som har flyttat hemifrån förstår nog vad jag menar. Är riktigt underbart o umgås med sina nära o kära men man blir samtidigt så chockad över att man "bor" hemma igen då man är van vid ett liv där man styr och ställer själv. Men jag har saknat min familj otroligt. Inte klokt hur mycket man har missat under ett år dock känns det ibland som om tiden har stannat här och det bara var igår man flyttade.

Min kära familj bor ute på landet där den närmaste byn är ca 4 min bort med bil. För en aktiv person som mig så får man lätt abstinensbesvär ibland men nu känns det riktigt bra och skönt. Är så otroligt skönt o kunna gå ut och gå i sin egen lilla värd med den fina naturen och rensa tankarna. Haha här om dagen var jag ute med vår ena hund Pumba som jag numera kallar T.P ( turbo Pumba).  Han är full av energi och hoppar alltid. Så när vi var ute och gick fick han för sig o jaga något djur i åkern där det fanns ca 1 meter höga grödor. Så helt plötsligt hoppar han upp och sträcker ut sig som stålmannen och dyker rakt i denna odling, hunden bara försvann och där stod jag och hade ett skratt anfall mitt ute på gatan. Rolig hund det.Men iallafall under dessa dagarna hemma har jag fått ta igen mig, bli friskt, umgås med familjen, spela en massa Jim Rami ( tror det stav så), riktigt kul spel som jag nog tyvärr  snart inte får lov o spela mer då jag vinner. Min kära syster Josephine har även haft sin skolavslutning och till hösten börjar hon högstadiet. Kan inte förstå att hon har blivit så stor, jovisst hon är mkt längre än mig o så men hon blir hela 13 år innan, min lilla fjollan blir tonåring, snacka om att tiden går snabbt. Men denna lilla flicka är jag otroligt glad över o va stora syster åt, var riktigt kul att få närvara på hennes avslutning då jag inte hinner träffa henne så mkt. Var så solt över henne när hon fick diplom för o vara en otrolig bra kamrat stödjare. That's my girl !

Jojo's klass 


Förutom o springa runt här hemma så har jag faktiskt äntligen fått köra bil, vilket jag tycker är jätte kul då jag inte har möjlighet till att göra detta så ofta. Dessutom älskar jag frihetskänslan som bilen ger.  Har även haft tid o shoppa lite  såväl som skäma bort mig själv. Och idag åkte jag till Trelleborg och fikade med en riktigt go vän som jag konstant  umgicks med på gymnasiet. Min kära lilla vän eller kanske borde säga stora då han är ca 2 meter lång hade bakat goda bullar till vår fika och vi hade mycket att ta igen. Var mycket trevlig så det får vi göra om någon gång och jag lovar o tänka på dig när du vaktar Alcazar haha.

At last

Category:


Till sist har jag fått tid och ork till att börja uppdattera min blogg. Har fått önskemål om att jag ska skriva vad jag har haft för mig under mitt lilla uppehåll. Är lite svårt o komma ihåg exakt allt jag har gjort.. Men låt mig se förutom o va på kryssningen har jag flyttat ut från min älskade lägenhet, bodde med grabbarna sista veckan. Annars har man haft fullt upp med att bli frisk, skriva klart uppsattsen/fallstudien, avsluta jobbet och ha sjuk kul med vännerna då det var mycket fint väder de veckorna.  Kan ta upp ett par speciella tillfällen som jag har uppskattat ritigt mycket.


De dagarna jag har umgåtts med Ego o Puppan. Har varit sköna dagar med solning, grillning/avslappning på Vätterstranden, klubb enkelt kubbturnering (tyvärr blev vi utklassade av ett gäng grabbar som var fullt seriösa haha). Men det brydde vi inte oss om utan  fortsatte o ha trevligt o tog lite JC reklam foton och sedan drog vi vidare tll klubb Enkelt med vårt glada humör där vi fick lov o va lite V.I.P gäster med Pedsex gänget, vilket var rikigt skoj. Ja just det lär inte heller glömma grillningen på stranden då jag råkade glömma korvbröden så att jag och stackars Puppan fick äta korv utan bröd och doppa det i ketchupen o senapen..haha var lite kul det. Fast undrar fortfarande vaför du egentligen fick kortleken av du vet vem :P..

 


En annan kväll jag aldrig lär glömma är då Martin och Francis hade förfest och jag,Irma, Ibbe, Sheribane, Maria, Diana och Dina alla hade sjukt roligt. Grabbarna satt o kolla på fotboll o drack wisky, champanj och rökte ciggarer o löjlade sig medan vi tjejer drack martinin i köket och dansde hej vilt. We all had the time of our lifes tills vi ska dra där ifrån och en viss person spyr sönder sig. Jippi tänker jag o Martin som stannade efter och tog hand om denna personen tills personen i fråga däckade och vi drog ut. Va så hemskt så att denna person fick oss två känsliga människor att också börja spy...Alltså vilken bild 3 pers spyende i samma hink hahah fyfaaan!...Men resten av kvällen blev mkt lyckad och var trots allt sista gången detta gänget skulle vara ute innan sommaren. Får vi allt göra om !

   

Sedan har vi säsongsavslutningen på Kåren. Denna dagen började med att jag och Frida satt o fika och var så bittra över att vi precis hade fått reda på att vi skulle jobba den kvällen. Men ack, vi skulle allt fixa detta, och två underbara grabbar hoppade istället in för oss ( tack Emo). Så där fixades våran dag och sedan drog vi till gamla HLK o förfesta där med en massa folk bla Danish o gänget som var på besök, Var kul o få träffa er igen grabbar!...Vidare drog vi till Kåren där jag o Frida festade järnet då det var sista kvällen. Blev en underbar kväll där man fick se alla kära vänner :D..

     Frida   

Kryssningen - 09

Category:


 
BC vid ankomst

 

Jag har ju lovat att skriva om kryssningen, ett par veckor sent men bättre sent än aldrig eller? :P
Nåväl vi var ca 130 studenter ( sexmästerister, bartenders osv, alla som jobbar på Akademin) som åkte upp till Stockholm för att åka på Cinderella kryssning till Åland.

Denna resa var sjukt rolig, resan upp var väl lite seg då man var sjukt trött men alla var annars sjukt taggade.  Sjöng o busade runt på bussen o får ju inte glömma tunnel tunnel tunnel .. Haha ja just det, som vanligt när vi ska på utlandsresor eller liknande gjorde inte vår lilla Emo oss besvikna. Utan han lyckades va lika förvirrad som vanligt o komma sent till samlingen, men nu vet du iallafall vart studenternas hur är :P..

När vi väl kom fram, va några av oss med om en tullkontroll och jag lär aldrig glömma när vakten tog upp en av sexmästeriernas ovven, där det fanns handklovar och massa kädjor med. Denna vakt förstord inte vitsen med det och den andre vakten blev så besviken då det inte fanns droger i Frasses tandborst fodral utan helt otroligt en TANDBORSTE!

Men vidare på båten blev det ett jävla öss, vi prydde båten fint då vi gick runt i våra ovven o var färg glada. Vi bjöd på en massa sång och glada humörn. En massa bus och tingeltanglande blev det också och vissa fångades nog av filmteamet då de höll på o spela in Färjan 3. Vi blev även bjudna på en sjukt god buffé som man inte fick nog av, där träffade vi även på ett par kändisar och vissa studenter blev uppraggade av finare äldre damer  medans andra näckade uppe på helikopter plattan haha.

Ja denna resa var en heelt underbar upplevelse med många roliga/sjuka minnen och jag längtar redan till näst år. Jag skulle kunna berätta mycket ifrån vad som hände på kryssnigen men vad som hände på kryssningen, stannar på kryssningen!.. Men jag bjuder iallafall på lite blandade bilder på BC därifrån. 

       
     

- Lev det liv du älskar, Älska det liv du lever

So proud

Category:

She's like a star, you'r gonna go far baby


Jag är sååå himmla stolt över min älsling Bongeline som har tagit studenten. För er som inte känner henne så är detta något riktigt stort. Vilket fall som helst så tog hon studenten den 5 Juni 2009, tyvärr kunde jag inte va där. Det gör ont i mig att jag inte har haft möjligheten till o fira det med dig gumman, hoppas att jag kan gör upp för det sen. Men är såå glad över hur långt du har kommit och lycklig över att jag har haft turen o fått lära känna dig.

Min älskling Bongie är en väldigt viktig person för mig då hon typ är som en syster för mig. Som många ofta påpekar är vi väldigt olika och folk har svårt o förstå hur vi kan stå ut med varandra. Ja du det undrar vi också ibland, men vi är också väldigt lika och har sjukt kul ihop samt tar våra brister med en klack spark. Denna tjej må va väldigt blond men heelt underbar då hon är smartare än vad man tror, god hjärtad, en person som sprider glädje och älskar livet till fullo. Det finns otroligt mycket jag skulle kunna skriva om henne men det jag vill ha sagt är att hon är one of a kind och kommer alltid stå mig nära no matter what.

Ett citat från dig som jag aldrig kommer kunna glömma och som ger mig skratt anfall är den dagen du sa : - För dig skulle jag kunna bli våldtäcks man ! Haha det är en lång historia bakom detta men hon menar att hon alltid finns där och gör allt  för mig oavstt vad.  Love you for that Honey!

Ja just det här är förresten en skön låt där Bongie är med i videon. Du o Mike gör ett mkt bra jobb...men ser att du va lite blyg på inspelningen hahaha :P

- Keep up the good work honey, hope to see you soon ♥

Long time no see..

Category:

Yes, var ett tag sen jag skrev men har haft mycket för mig och varit utan internet. Kommer att skriva om den underbar kryssningen o de senaste dagarna senare, men är  bara tvungen ladda upp lite nya bilder på the new baby Valentino.


Here's the happy family


Är han inte ett av det sötaste man har sett? Lillen får till o med lilla kalla mig o smälta. Welcome to the world cutie ! <3