Kimchi's point of view

Så vackert

Category:Min man Trey Songz har äntligen släppt videon till låten Yo side of the bed. Videon är så fin och Keri Hilson är även med. Första gången jag såg den så blev jag så känslosam o grät, vilket var lite lustigt då det är en musik video. Men enligt mig är denna video än av de bästa kärleks videona!

Every time she leaves it’s my heart that she’s taken from me

Dacing king

Category:

söötaste videon på en bebis som är grym på att dansa samba.

Hold yaah

Category:

Då är man back i Sthlm, igår välkomnades man av ett stort tjejgäng som skulle ha filmkväll men sen kom grabbarna med, så blev middag och Avatar, haha o se film med de här gängen är väldigt speciellt, tur att man redan hade sett filmen, men roligt var det.

Idag har jag varit ute o farit i stan, varit på arbetsintervju och tror att jag tar jobbet, men ska första på lite andra intervjuer imorn. Jag var så stolt innan när jag hittade själv i tunnebanorna men sen självklart på vägen hem så ska saker strula och jag ska helt plötsligt ta bussen hem, hade super tur då en trevlig gamal gubbe hjälpte mig runt. Jag gillar gamla människor, de hjälper mig allti överallt o ses jag var i Jkpg o det spöregnade möte jag ett par där mannen frågade om jag behövde ett paraply o jag sa skojsamt ja, och han gav mig sitt paraply haha var ju super gullig men hans fru gillade det inte det minsta. Men men sådant som händer...

Ska nu kila iväg till köket o fixa lite käk men bjuder på den här sköna låten...

Just a reminder

Category:


Now I know we said things, did things that we didn't mean
And we fall back into the same patterns, same team
But your temper's just as bad as mine is
You're the same as me
When it comes to love you're just as blinded
The difference is that I got tired of the games
 I turned my back and left    

I love the way you lie

Category:


När två favorit artister går ihop o gör en låt så kan det ju nte låten bli något annat än bra och denna låten är super. It speaks to me, påminner mig om en svår tid jag gick igenom ett tag tillbaks..

Just gonna stand there and watch me burn
Well that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear my cry
Well that's alright because I love the way you lie
I Love the way you lie


Back to Stockholm

Category:


Känns som att jag bokstavligen bor i en resväska och har gjort det sedan Sydafrika resan. Har bott lite överallt i Jkpg, för o sedan resa hem till skåne o bo hos föräldrarna o sen till Sthlm. Ja de senaste månaderna har jag varit några dagar här o där fram o tbx mellan småland o skåne och nu läggs även sthlm till.. Haha great, är alltid på resande fot. Men nu var denna Sthlm inte så planerad men nu när jag har fyra arbetsintervjuer där på måndag och tisdag så var det bara till o packa sin väska o kila vidare. Så får jag jobb kommer jag att spendera hela min sommar i Sthlm, med lite helgturer ner till Jkpg o Skåne. Ska bli intressant o se hur stackars Bongie o jag inte ska slå ihjäl varandra, men jag kommer jobba rätt mkt så fixar säkert sig haha..

Me nu sitter jag på X2000 tåget och har 3 timmar kvar på resan, great bara 2 timmar som har gått. Men ska ta vara på denna tiden o enbart andas ut o fixa ny musik o se på serier. Här är t6vå  låtar jag verkligen har fastnat för, av tjejgruppen Electrik Red. Enjoy!Utgången den 11/6

Category:I fredags firades:

- Mitt nya ansikte, som sagt I'm blue
- Intressanta diskussioner, som vad Folkes hår luktade
- Folkes nya artist namn, då han är den svenska versionen av Eminem
- Min älskling Sharas sista Jönköping kväll innan avresa till Kurdistan
- IA's två år och examen

Första fredagen på sommarlovet

Category:


Idag är ingen vanlig dag, utan idag tar väldigt många blå examen, ink mig men jag väntar med stor firandet tills nästa år då jag tar en bättre examen. Men idag den 11 Juni 2010 ska jag spendera hela kvällen till att umgås med härligt blått folk då det faktiskt nu är sommarlov. Många av dessa sköna människor kommer man tyvärr inte se på ett tag så kommer bli riktigt kul att ha en sista kväll med er. Blir O´Learrys, middag med klassen och sedan utgång med alla möjliga. Jupp ikväll kommer bli en minnesvärd kväll och  jag börjar tagga med denna sköna låt..

There's something you're not saying

Category:

I got this paranoid feeling
That I can't avoid
You say i'm trippin
But I think you're pushing me away
And I'm so sorry for
All the wrong I did before
I wish that our love could stay the same
Why'd you give me no chances...

Just some wisdom

Category:The Love you give is the only Love you keep...

Helgen i Sthlm

Category:

Blev en riktigt låång helg i sthlm från tor-tisdag. Var en riktigt rolig helg och först nu jag förstår hur mkt jag hade saknat min lilla blondie, bongeline. Så hade gärna stannat ett litet tag till, men nä man måste ju tbx till verkligheten och skolan. Men kanske snart blir en tripp upp igen. Men men här är lite bilder från  en ute kväll i Sthlm. 

Bongie the bomb


Oh I think she likes it..


På väg ut


Lugna gatan vakten ville väldigt gärna ta en bild med oss haha


Bongie, Jag o Franck


Jag o Franck

What to do? What to do?

Category:

Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.
Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.
Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.Beslutsångest.

OJAA, jag har verkligen svårt att välja vilken väg jag ska ta. Ush får hoppas att lite sömn ger svar.

I swear to tell the truth, the whole truth and nothing but the truth

Category:So what the hell am I gonna do
Turn my life around?  It aint going down!
You know about the life I live, so why you trippin now?

Let it rain

Category:

En goding av jojo.

Stockholm i mitt hjärta

Category:
Har efter över ett år äntligen återförenats med min galna syster Bongie,haha. Är riktigt kul o va med älsklingen o resten här uppe. Det varma välkommnandet värmde verkligen, blev upphämtad i tid ( vilket är första gången) o sen firades med champanj. Så är underbart o va med min lilla kongolesiska familj även om ni omringas med drama 24/7 :P... Tiden här har gått fort då det ständigt händer saker. Men högpukten var att Aga tog studenten, är riktigt stolt över honom! Yes annars har det mest varit fest o umgänge med skönt folk här uppe.