Kimchi's point of view

So much to do, so little time

Category:

Mm, då har en ny vecka börjat och lilla jag är rätt stressad då jag har mycket o göra närmaste veckorna på så kort tid. Men fixar sig alltid så bara till o vara positiv, men kommer därför inte heller ha så mycket tid till att blogga lika mycket. Veckan har vilket fall som helst börjat med mycket skola, varit på LFA workshop två dagar i rad från 8.30 till ca 16.00. Varit intressant men utmattande och projekt ansökan lär inte bli lätt då den visst ska vara mellan 10- 15 sidor. Jippii...eller nått..

Gårdagen var rätt så lång, då det var BC möte efter LFA workshopen och sedan träning. Var sjukt skönt o träna, känns då idag att jag kanske träna för mkt. Skulle träna lugnt 1 timme men blev snarare lite över 2 timmar med hårt gympass samt boxning! But it was sooo fuun ! Strange  that I think so, huh? Not at all..

Idag blev det workshop o direkt efter det Kåren för förberedning av morgondagens sittning, bidrog inte värst mkt då jag var hur sliten som helst. Men kommer bli en sjukt bra sittning med live band o allt !! Undrar bara vad man ska ha på sig till sittningen, Grease outfit eller festival?  En sak jag har funderat mkt på idag är hur det kan finnas så mycket okunnigt folk  som kommer med idiotiska saker i detta landet? Är inte Sverige ett land med utbildat folk? Brukar ha ett långt tålamod men vissa människor lyckas knäcka det inom 2sec. En liten tanke till denna person, kanske dax o tänka på en ny utbildning?- Your mood swings are giving me whiplash

The weekend

Category:Rättelse ej dagens Outfit utan Lördagens OutfitHelgen har varit toppen, i fredags blev det en rätt lugn kväll med fika, träning och chill kväll. Lördagen blev det pyssel med BC där vi har fixat snyggaste grejen, kom till BC Capsen för o se överraskningen!! Vidare på kvällen blev det förfest hos mig och utgång till Klubb Enkelt o sedan efterfest. Blev en lyckad kväll det med en massa in/utsupna Pedsexare haha. Söndagen blev en tvätt/städ/plugg dag som avslutades med trevligt besök och middag hos Pop-eye och Transformers filmkväll hos The dude!..

- What you said was hurtful

Run away as far as you can

Category:She so good at what she do,
It's no accident when you get blind sighted by the way she moves her body.
That girl will be all in it she'll have you launchin' like a rocket without givin up any of the candy. Yeah, shorty is a teaser 
Mys dagen

Category:

Igår  var som sagt en mkt bra dag, men idag har man bara varit ur funktion eller snarare på stand by hela dagen. Har fortfarande inte riktigt vaknat, är sjukt seg och har träningsverk som jag verkligen undrar hur jag har fått. Men inte bara jag som har känt mig så här utan även lilla Claris, så vi bestämde oss för o dela vår seghet ihop om man säger så. Så hela dagen har vi i princip legat i min soffa, käkat pizza och sett film o komedier på Tv för o sedan se Gossip Girl och Greek på datorn. Med andra ord myst hela dagen och det ska jag fortsätta göra medans stackars Claris sover inför nattskiftet. Under dagen kom vi faktiskt på lite idéer för kommande BC "minglar! som är riktigt bra! Men nu är det dax för lite True Blood.

Temptations calls

Party like a Rock Star

Category:

Hade ingen tid o skriva något mer inlägg igår då mkt hände på kvällen. Men nu dagen efter är jag så pass seg att jag har tid för det. Igår blev det tyvärr ingen träning på grund av ett missförstånd men bjöds istället på hemma lagad mat från Francis, mkt gott det. Sedan var det dags för party. Det var som sagt hårdrocks tema som vi alla tog åt oss. Var riktigt kul, börja med förfest hos Haukka med Beer pong och Caps, Shorty förlorade vilket har lett till dagens soffliggande. Det bjöds även på lite andra lekar som Sanning och konsekvens, elaka versionen där kvällens citat skapades. För i helvete, AKTA DUKEN !!  Efter allt lekande blev det dags att dra till Kåren där det var fullt öss med banden som spelade och allt folk som fanns där. Var väldigt roligt att träffa allt folk och bilderna visar att everybody had a really good night!! 
 

- No more poison killing my emotion

BC kärlek...

Category:

Minns inte vad det var jag tog upp i mobilbloggen ,
men fokuset låg på en bild jag tog på Frasse och Kim i skolan idag och här är den.
 Är de inte ur söta ? haha- Love comes in different ways

Äntligen Onsdag!!

Category:

Försökte mobil blogga innan idag, men fungerade visst inte så får väl skriva dett inlägget här senare. Vilket fall som helst så har det varit en bra dag idag. Varit i skolan på en av de bästa föreläsningarna jag har varit på, sedan tagit en promenad men Clara, informerar IA ettorna om Insparkssittningen nästa vecka och träffat BC lite kort. Nu är jag hemma och fixar o donar. Ska snart dra o träna med Francis, sen till systemet, hem o fixa sig, träffa Clara o dra till Haukka för o ha lite BC teambuildnings förfest. Sedan ikväll är det Kåren med lite hårdrocks tema då det är hårdrockssittning och två band som spelar på Kåren. Inte riktigt min musik smak men är där för umgänget o massa trevligt folk som ska ut och ska käre Ibbe även firas då han fyller år imorn!- Guilty feet have got no rhythm

Miss not so awake

Category:

Ush, hemskt o vakna så här tidigt, borde vara förbjudet o börja innan kl 10 på morgonen. Men men har man skola så har man o i för sig så var det ingen som tvingade mig o söka till Högskolan. Så bara till o ta sig i kragen o dra till skolan. Jag ser egentligen fram emot denna föreläsning om Hiv/Aids i Afrika men hjärnan har inte riktigt satt igång än så är lite off.  Måste iallafall kila nu så får försöka pigga upp mig genom lite hög musik, bjuder på en av månadens favorit låtar. 

Jason DeRulo - Watcha say- I belive, no matter what they say

Varför vill ingen hålla dig sällskap?

Category:

Hahaha, satt o kolla igenom lite bloggar och kom då in på bloggen
*Haedil Shahds humoristiska liv*
där låten du är ful spelades och nu har jag den i huvudet.- så jävla f** att jag ramlar av din röst, haha

Can you make it better?

Category:

Låten Wetter som från början är gjort av Twister är en mycket känd och skön låt.
Den har fått mycket uppmärksamhet och det är ett flertal artister som har gjort om den.
 Jag tar här upp original versionen,  Romeo's samt Bow wow's version. 
Orginalet tycker jag är Ok, Romeo's inget vidare även om han är sjukt söt och
Bow wow's you know I'm nasty är klockren och självklart är det ett plus o ha hans utseende.
Jag gillar som sagt bäst Bow wow's men vilken tycker NI är bäst?

Twister
RomeoBow wow


I though I told yah Imma star..

Category:

Har varit lite dålig med o dela med mig av musiken jag lyssnar på, så  nu ska det bli en bättring på det.
Här är en av mina favorit artister ( har en låång lista på alla favorit artister haha).
Men iallafall Jeremih heter han och han är mest känd för låten Birthday sex men för tillfället lyssnar jag mest på hans låt Imma star vilken har den är skönaste videon, killen har humor.

Enjoy !

Now that I see You, I could never look away...

Category:

Då var det full rulle med skolan igen. Närmaste framtiden lär det bli en hel del plugg för mig om jag ska klara av examinations uppgiften. Men kul att vi ändå har en hel del gäst föreläsare med. Ser fram emot morgondagens föreläsning som ska handla om Hiv/Aids i Afrika, ett av mina intresseområden? Hell Yeah !

Idag  hade vi förresten en gästföreläsare med en underbar dam som jobbar i Burundi och en videokonferens med UD som inte var lika intressant då det åter igen var en repetition. Ju längre in jag kommer i utbildningen börjar jag märka vad jag vill jobba med och vad mitt mål är. Blir tyvärr inget volontärarbete och humanitärt bistånd på gräsrotsnivå för mig nä, utan satsar på att förändra systemen istället, hamna i Europol, FN, någon svensk ambassad eller liknande.

Vidare efter lektionerna blev det en runda på stan med Clara samt mumsig glas på Mc Donkan, sedan drog jag till The Coffe house o hälsa på ägaren som är en go vän till mig. Efter det var det dags för BC Insparks sittningsmöte och slutligen hem där man lagade en riktigt god middag. Haha på tal om det så har Kenneth det så pass lyxigt att han bjuds på middag hos mig i veckan. Inte alla som får det så bra.


Dagens Outfit-  God is a comedian and i'm made from a piece of him

When the roof caved in and the truth came out

Category:Whatever happens in this lifetime is a mystery

I'm thankful for every breath that I take
 And every new day I get
I can’t take it for granted
 And I still learn from my mistakes
I know that it’s sometimes best to let go
Especially when It's beyond my control
When the sun shines upon my face I feel so alive
It gives me a peace of mind
And the strength to tell the world how I feel inside
Even though it might cost me everything...16/9 - 17/9

Category:

Har lovat att skriva om dessa datum så nu får jag väl göra det. Onsdagen var den dagen då alla skulle ut förutom jag som skulle upp tidigt. Har redan berättat lite om denna kväll men lägger upp ett par bilder från förfesten hos Haukka då bland annat en del av new crew fick sina personalkort.

Torsdagen fick man gå upp kl 4.00, de som känner mig vet att jag inte var människa vid den tiden är ingen morgonmänniska snarare zombie då. Men jag kom iallafall upp, gjorde vid mig och tog tåget vid halv 6 till Göteborg. Väl framme runt åtta tiden trodde jag verkligen inte att jag skulle hitta med spårvagnarna, men det var väldigt lätt och mysigt. Föll verkligen för staden under den dagen jag var där, är en mycket vacker stad.

Iallafall så kom man fram till Hammarkulletorget, eller jag fattade först inte att jag redan var på torget då det inte såg ut som ett också frågade jag en kille då vart torget är. Och han svarar det är ju här, och jag bara va, det här helt förvånad, han bara JA! och då fick man le lite förlåtande då jag hade hånat hans bostadsområde. Men det såg absolut inte ut som ett torg, my bad. Men vidare träffade jag på en liten tjej som heter Aisha och hennes mamma som också stod o väntade på Svt filmteamet och sen kom även ett statist par. Vi såg hela tiden filmteamets bilar o höll oss lugna till de bara kör iväg från platsen och då fick man ju ringa chefen men de skulle visst bara parkera någon annanstans.

Efter samlingen med alla statister fick vi träffa klädansvariga som skulle se till att vi hade rätt kläder, alla fick byta om förutom jag o Aisha. Sedan fick vi hälsa på filmteamet och skådisarna Evin Ahmad och Magnus Kepper, mycket trevligt folk. Men sedan kom chocken, serien skulle visst utspela sig under en 30 grader varm sommar och detta betydde att vi enbart skulle ba klänningar på oss = vi frös ihjäl, då det var mycket kallt den dagen.

Fast när man kom igång med inspelningarna var det inte så farligt då man kopplade bort det, under hela dagen spelade vi in ca 6 scener, där jag finns i bakgrunden bla då vittnet jagas och när en anhörig till den mördade blir intervjuad. Var en mycket intressant dag och det var kul o se hur allt tekniskt fungerade på inspelningen och hur en inspelning går till. Tar sjukt lång tid o tålamod måste jag säga.  Serien Kommissarie Wintér kommer att sändas under mars månad 2010 och det sägs att det blir en filmkväll då. 

Vid fem tiden var vi iallafall klara och jag åkte tillbaks in till stan för att möta upp en saknad vän, lille David. (visserligen är han ju sjukt mycket längre än mig, men fortfarande lillen haha), Vi drog iallafall hem till honom, där man fick lagad mat ( nudlar haha, men gott va det), blev först en liten chill kväll med film då vi båda va lite sega men sedan blev det en krogrunda med Michell. En mycket trevligt tjej det. Alla tre drog iallafall först till en bar som försökte vara O'learys, sedan till Svea som är  nu min favorit bar i Gbg ( rekommenderar o dra dit, sjukt mysigt) och sist till David's jobb. Var väl egentligen inte tänkt att vi skulle dricka så mycket, men blir lätt så med trevligt sällskap och har hittat min nya favorit drink White Lady tror jag den hette ?

Japp var nog allt från de dagarna kortfattat då.. här är lite bilder.


                                           Haukkas förfest

       


                                              Inspelningen


               

                                              Utekvällen

                           

                                         
                 - Now that I know you, I could never turn my back

Everyday is a new day

Category:

 

                                                                Foto taget av mig i Lund


Då var det åter en ny vecka. Idag har man hunnit med o åka till läkaren, fika med en vän i Lund, åka tillbaks hem till Jönköping, stor städa lägenheten, se på Färjan på epidemin, uppdatera mig om månadens händelser (skola/ fritid), laga kyckling med egen potatis salad och chokladbollar som efterrätt och nu sitter jag här.

Färjan var en stor besvikelse då vi studenter tyvärr inte visades så mycket utan tummen blev stjärnan i dagens avsnitt. Men annars har allt annat varit bra. Nu när jag tänker tillbaks på de senaste dagarna är det sjukt hur mycket jag har rest fram och tillbaks. På ca 4 dagar har jag varit i Jönköping, Göteborg, Lund, Malmö och Trelleborg, tack gode för bra infrastruktur och lokaltrafik, förr i tiden hade det säkert tagit flera dagar o bara ta sig till ett ställer. Hmm har inte så mycket mer o skriva om dagen, ska nu försöka hitta mobiler till Scott så att han blir lite gladare och sen se ett True Blood avsnitt.


                                                  - Come close, I don't like a lot of distance

 

A Sunny Sunday

Category:

Då har ännu en  bra dag gått förbi dock lite för fort enligt mig. Jag åkte som sagt in till Malmö med familjen och gjorde syrrans dag då hon äntligen har fått köpa sin laptop, blev rena julafton för henne haha. Efter att ha varit på Siba drog vi vidare till Èntre där jag fick gå till favorit affären New Yorker, självklart köpte man lite saker där. Sedan blev det en mysig middag där, åt en riktigt god italiensk pizza mums och sist men inte minst gick jag o syrran på bio. Vi såg filmen  Prinsessa, var faktiskt sjukt bra vilket jag verkligen inte räkna med då svenska filmer inte brukar vara så bra. Men den är verkligen värd o se, en mycket rolig film enligt mig. Men nu är det tid för sängen, blir en tidig morgon imorn då man ska till läkaren o sen hem till Jkpg. Hoppas att det inte blir samma drömmar som inatt, är det förresten någon som kan tyda drömmar så får ni gärna höra av er till mig..     - By now you should know that I ain't playin around

Back in SKÅÅNE!!

Category:

Hem ljuva hem, Jag är tillbaks i Trelleborg med familjen och det är fint väder..kan det bli mycket bättre? Nej för det tror jag inte, då familjen är det närmaste hjärtat. Tyvärr hinner jag inte skriva så mycket nu och jag vet att jag inte har skrivit på ett tag men lovar att uppdatera ikväll för nu ska jag iväg till Malmö o shoppa med familjen o sedan på bio med syrran.

Ha en fortsatt trevlig helg

You need to trust what you do

Category:
Gud vilken händeslefull kväll det har varit och känns riktigt skumt o va hemma vid den här tiden på en ONSDAG, vill ju också verkligen till Kåren som alla andra. Men tror inte de kommer ha några problem att festa för mig med. Får ta igen mig nästa onsdag !! Men iallafall så började kvällen med en för caps förfest hos Haukka där de flesta blåa vart samt gula, new crew fick även sina personalkort vilket de lär älska just nu på Kåren. Var är riktigt härligt fest där o sjukt snygg lägenhet hade han o tjejen med. Vidare drog jag till IA klassfesten där jag överraskades av en massa människor där. Hela IA ettan va där o 75% av IA tvåorna, riktigt roligt o se och bra jobbat av värdarna måste jag säga! Tyvärr kunde jag inte stanna så länge utan drog tillbaks till första förfesten för o kolla hur folket mådde, och som jag ante mig va de flesta riktigt packade men charmiga för de är ju BLÅ o det älskar vi!.. När de sedan  skulle till Kåren drog jag hem, även om jag ville dit, men ingen bra idé då jag ska upp vid 4.  Har fixat allt inför Gbg, så nu ska jag bara skriva klart och hoppa i sängen för lär bli en lång dag imorgon med. Men sjukt spännande o få vara med i en i serien Kommisarie Winter, är väldigt nyfiken av att få reda på hur en inspelning går till! Så önska mig lycka till också hörs vi imorn. 


                                     - What do you do,  When the truth isn’t quiet enough?

 

Fixar dagen..

Category:


Tittade precis igenom min checklista från igår och jag har faktiskt lyckats göra lite av grejerna. Har äntligen lyckats fixa datorn så nu är den rätt normal, till och med  bluetoothen och minneskorts läsaren funkar igen ! Förutom detta har jag hunnit med o städa lite, packa, ge Ego pengarna, betala räkningar o kolla upp resorna, Gbg är fixat men hemresan inte riktigt än.  Ja just det idag var första gången på länge jag har haft tid/ork o göra en stor frukost så blev en omelet med grönsaker, bacon, ost tillsammans med rostat bröd o O'boy, mumsigt va det!But enough about me for now , ska gå ut o gå o rensa huvudet lite..
Take care  o njut av vädret !


-  I should have seen the signs

 

I'm so unemotional

Category:

Life's full of surprises.. Mmm.. it really is but when I get a surprise like the one I got today I  just can't stop myself  from smiling , cause I really appreciate it.  - Damn it's hard for me to admit, but I've really misst you.

Pocahontas

Category:


                    


                 
                                                   Dagens Outfit


Ännu en dag som har gått förbi riktigt fort. Har varit riktigt soligt väder som visst fick mig o klä mig som Pocahontas enligt vissa :P..Idag har man varit med om en rätt intressant föreläsning från Timbro som visst va till för o provocera än, lyckades inte så väl med det. Iallafall blev resten av dagen roligare, fixade med praktiken, köpte minneskorts läsare till kameran (så nu kan man äntligen lägga upp bilder igen) och va förövrigt på stan med Erna o Francis.  Blev en fika på ett nytt café i stan, lite present letande och slutligen middag på den libanesiska restaurangen. Sjukt god mat.


                                    
       Min Smoothie            Francis bränner sig      Erna får äntligen sin milkshake    
 

Hela eftermiddagen var som sagt riktigt skön förutom det att jag o Erna höll på o döda Francis ett fler tal gånger, vi två och han går inte jätte bra ihop under en längre period, blir bara en massa tjafs, but we still love you Franc. Haha på tal om honom så fick han även oss o få skrattanfall på fiket där han undrade hur jag o Erna kunde prata med varandra då det fanns fönster emellan oss (fönstret var öppet!) sedan brände han sig med sin dricka och vidare på Åhléns blev han som ett litet barn när han hitta födelsedagskorten som spelar upp låtar också börja han showa för oss.. Hahaha                 

             Francis  flippar på Åhléns                 Libanesiska maten

Men eftermiddagen blev vi sjukt mätta så att vi alla drog hem. Har nu hunnit ladda upp alla bilder från senaste månaden på Fb och sitter nu o kollar upp tågtider till Gbg på torsdag då jag ska va statist i serien Kommissarie Winter och sedan träffa en vän. Ska faktiskt bli riktigt kul o se hur en inspelning går till så ser fram emot det nu.

Nu måste jag strax gå o lägga mig, så blir ett avsnitt av True Blood o sedan sängen då man har mycket o göra imorgon med.


Check listan för imorgon:

- Ge Ego hennes pengar
- Träna
- Föreläsning 11-14
- Boka tid på House of Pain
- Boka biljetter till Gbg och Trelleborg
- Betala räkningar
- Packa
- Gå på IA festen
- Gå på för Capsen


                                              - Lev ditt eget liv, för du ska dö din egen död.

Just Another Monday

Category:

Då har ännu en dag gått förbi, sjukt vad tiden bara rinner iväg. Men har varit en bra dag med fint väder. Har inte gjort så mycket förutom varit på möte hela eftermiddagen. Var kul o se att new crew är sjukt taggade och har otroligt mycket att bidra med. Ser fram emot utsupet de planerar kommer va sjukt roligt även tröjorna o vår älskade Smurfan. Kommer nog bli ett toppen BC 2009! Har inte mycket mer o säga om det utan o avslöja för mycket. Kommer att  komma upp mycket uppdateringar efterhand som sakerna sker.

En annan rolig grej som hände idag att jag blev uppringd av Svt som håller på o spela in en ny svensk serie, minns tyvärr inte namnet men får mer info imorn. Vilket fall som helst så vill de att jag ska vara en av statisterna i en scen som kommer spelas in i Gbg på torsdag. Låter riktigt roligt så jag o Clara åker antagligen in dit o medans jag jobbar ska hon shoppa, kommer nog hitta mycket fint sedan hoppas jag att jag även hinner hälsa på TT, hade varit kul o se hur han har det.  Men nu ska jag titta klart på True Blood innan det är tid för sängen.

                                                                         Dagens outfit
- Hur kan du som är så liten ha en så stor Tv?
Pop-eye's underbara kommentar till mig

There's no why to fake it

Category:Scientists have discovered that there is one thing above all else that determines the lasting power of a friendship. Many people guess that it is the ability to communicate that determines the quality of a friendship. In actuality, studies have shown that friends who have the most fun together are most likely to stay together. Fun is a difficult word to define and yet we know when we are having it. It is a difficult thing to predict and yet there are some friends that we have fun with almost every time we get together. Fun is the key factor in a lasting friendship.

Källa :  © Family Friend Poems

Tell Me Something I Don't Know

Category:

Gårdagen var en fullspäckad dag med mycket roligheter. De nya BC medlemmarna var med om en storslagen invigning med allt från dop till riktiga boundings utmaningar. Detta var mycket roligt och verkar som att det kommer bli ett super BC. Senare på kvällen drog hela BC till Kåren för personalfesten med lekar, mat o fest. Mycket roligt då både vi gamla och de nya fick umgås med resten av sexmästerierna. Under kvällen hände det mycket roliga saker men detta kan jag tyvärr inte ta upp här då det som händer på sexfesterna stannar på sexfesterna ! haha. Men skulle dock vilja tacka Tove för att du fanns där igår.

Idag har varit en mycket lugnare dag, dock har man ändå hunnit med o göra mycket. Dagen börja med en Schnappi som kom på besök också ringde vi runt till hela BC för o se hur folk hade det då vi är mycket omtänksamma i vår lilla familj. Förutom detta har vi planerat en massa för BC som tas upp på morgondagens möte. Sedan drog jag, Clara och Bragge o hade det mysigt på  Amigo och blev mycket mätta. Jag o Clara ville ha en lugn kväll så vi drog hem till mig, bäddade fram bäddsoffan. Drack varm choklad, åt godis o för första gången på länge såg på Tv. Vi hann med o se Royal Pains, Top Model 12, Filmerna Dumpad och Another Teenage Movie. Tack vare det sistnämnda har jag fått denna låten på huvudet.  

- The only one you can change is yourself

The End of this day..

Category:

Har varit en händelsefylld dag idag. Mötet gick bra, seminariet var mycket långt men intressant, tacon va sådär, BC antagningen var fantastisk vilket är huvudsaken. Blev många fler sökande än innan i BC och otroligt många som var toppen kandidater. Alla verkade ha en underbar kväll och blir säkert fler minglar från BC i framtiden. Våra ansökande fick inte bara genomgå en intervju utan även bjuda på sig själv o utgå ett annat test vilket roade både X-crew och BC. Men nu slutligen har vi 11 nya medlemmar i BC, kommer ta upp vilka i helgen då jag är sjukt trött just nu och morgondagen kommer va händelserik o hård för de nya men fylld av glädje för alla som ska till personalfesten hahaha..
En del av min outfit idag..

- You can't forget the past

Just for you..

Category:

Sitter nu på skolan o väntar på att lektionen ska börja igen så att man kan få sätta igen med det roliga...men i väntan lyssnar jag nu på en av mina favorit artister som aldrig sviker och har ett fint budskap till dig..- I'm sorry but I'm not easy to please

Warra warra warra

Category:

Veckans smash hit enligt mig, tack vare Julia o Emma. Haha blev även gårdagens låt som spelade om o om igen och nu kan vi hela låten utantill o dansar jätte fint till den. Så folk lyssna på den o varning för beroende framkallning.

Enjoy !- No music, no Life

Blue Crew Antagning!

Category:


Ja imorn eller idag den 11/9 händer det mycket. Är först en mycket lång dag i skolan och mitt humör lär ändra sig efter hur mötet går. Men efter skolan så är det taco firande med Puppan o sen antagnings förberedelse med BC o sen den efterlängtade antagningen 19.00. Kommer bli sjukt roligt, tyvärr kan jag inte berätta vad vi har planerat, säger bara att det kommer va hysteriskt roligt. Så imorn vi denna tiden får vi reda på vilka de nya BC medlemmarna blir !..spännande..

- You were too fly then, so fly away now.

En ära..

Category:

Hahaha var bara tvungen o lägga upp detta på bloggen. Kära Katta har nu gjort en mapp på hennes dator som heter Kim's mapp med all min musik..Vilken Ära då ingen annan får denna exklusiva sak! See for yourself.-
- Give me love or give me death, Just dont put me in the fire with the rest

09-09-09

Category:

JA det är gårdagens datum det och gårdagen va riktigt underbar iallafall kvällen. Det var då igår jag hade min inflyttning förfest som blev mycket lyckad eller jo visst någon ( nämner inga namn) fick köras hem med taxi haha. Men trots detta va det mkt roligt, blev ett gäng på runt 25+ pers. Bjöds på glada humörer, fotboll (Sverige - Malta vilket Sverige som tur är vann), skön musik som favoriten warra warra warra, lite hårklippning, champagne osv. Jag fick till och med presenter..en jätte fin ram med ett foto med min o Claras romantiska stund från Clara samt ett jätte sött sugrör, vin från Irma och Neira, vin från Francis, cider från Kenneth och en ros från Adam. Det som gjorde kvällen ännu bättre var att grannarna inte klagade. Men det blev iallafall en utgång på Kåren som var mkt rolig o var mkt folk där, sedan blev det även en efterfest hos Katta med hennes söta ”doggybag” från Kåren haha.

Kommer upp bilder på denna kväll så fort jag har fått tag på en sladd till min kamera. Men här är iallafall den romantiska bilden på mig o Clara.Nice to be back

- I ain't Short, I'm Fun size  

New Design

Category:

En liten uppdatering av bloggen som är ett tecken på att jag ska börja blogga igen. Vad tycks om designen?