Kimchi's point of view

Kryssningen - 09

Category:


 
BC vid ankomst

 

Jag har ju lovat att skriva om kryssningen, ett par veckor sent men bättre sent än aldrig eller? :P
Nåväl vi var ca 130 studenter ( sexmästerister, bartenders osv, alla som jobbar på Akademin) som åkte upp till Stockholm för att åka på Cinderella kryssning till Åland.

Denna resa var sjukt rolig, resan upp var väl lite seg då man var sjukt trött men alla var annars sjukt taggade.  Sjöng o busade runt på bussen o får ju inte glömma tunnel tunnel tunnel .. Haha ja just det, som vanligt när vi ska på utlandsresor eller liknande gjorde inte vår lilla Emo oss besvikna. Utan han lyckades va lika förvirrad som vanligt o komma sent till samlingen, men nu vet du iallafall vart studenternas hur är :P..

När vi väl kom fram, va några av oss med om en tullkontroll och jag lär aldrig glömma när vakten tog upp en av sexmästeriernas ovven, där det fanns handklovar och massa kädjor med. Denna vakt förstord inte vitsen med det och den andre vakten blev så besviken då det inte fanns droger i Frasses tandborst fodral utan helt otroligt en TANDBORSTE!

Men vidare på båten blev det ett jävla öss, vi prydde båten fint då vi gick runt i våra ovven o var färg glada. Vi bjöd på en massa sång och glada humörn. En massa bus och tingeltanglande blev det också och vissa fångades nog av filmteamet då de höll på o spela in Färjan 3. Vi blev även bjudna på en sjukt god buffé som man inte fick nog av, där träffade vi även på ett par kändisar och vissa studenter blev uppraggade av finare äldre damer  medans andra näckade uppe på helikopter plattan haha.

Ja denna resa var en heelt underbar upplevelse med många roliga/sjuka minnen och jag längtar redan till näst år. Jag skulle kunna berätta mycket ifrån vad som hände på kryssnigen men vad som hände på kryssningen, stannar på kryssningen!.. Men jag bjuder iallafall på lite blandade bilder på BC därifrån.



 

       
     

- Lev det liv du älskar, Älska det liv du lever

Comments

  • Clara säger:

    Åh, det var så kul ju! Längtar redan till nästa år! haha, mycket fina bilder du lagt upp...:)

    2009-06-18 | 14:08:16
  • Kim säger:

    Haha tack så mkt :)

    2009-06-19 | 12:44:39
    Bloggadress: http://waki.blogg.se/

Comment here: