Kimchi's point of view

Rabalder helgen

Category:








Nu kommer lite uppdatering från 2 fingrar i halsen helgen, haha lite svårt o förklara men en av BC's nya motton som vi kom på under Rabalder helgen.

Jag har tidigare berättat om första dagen så nu tar jag rastrerande.

 
Lördagen var en regnig dag men späckad av händelser. Började med en mysig frukost med bullar, kinderägg, nyponsoppa o makaroner o köttfärssås för dem som hade sparat Puppans o Haukkas berömda rätt. Efter detta blev det lite chill då de flesta var lååångt ifrån levande. När vi väl börja komma till liv drog vi ner till stan o handlade dricka o mat. På ICA hitta Puppan ett passande paraply för oss där det stod Aktiva Pensionärer, denna mening kunde dock inte Haukka läsa utan tyckte det sa Äkta Pensionärer haha.


 
Vidare blev det lite förfest i en busskur i väntan på bussen till Haukka, på bussen bjöds det på lekar om djur o filmer. Sedan var det en liten promenad till Haukkas hus och under denna korta promenad fick man se hur Hönan o Scott's samarbete går till. Hahaha lite kruxigt var det, Hönan bär på massa kassar, tappar ovven o ska samtidigt prata i telefonen som Scott håller i men Scott halkar lite då o då.. Haha rätt roande för mig som gick bakom o hörde alla kommentarer.


Äntligen framme hos Haukka blev det grillning o mysig middag och fortsättning på förfesten där vi åkte lite buss och experimenterade. Kortleken åka buss gillar tyvärr inte Haukka längre då han blir lätt åksjuk haha och det är fortfarande tveksamt om Puppan är den bästa Chauffören.


När bussen äntligen hade stannat blev det dags att dra ner till Rabalder sittningen där vårat bord var det bästa, BC bordet kallades det (trots att vi enbart var 6 av ca 20 person som var från BC). Vilket fall som helst så bjöds det på god mat och efterrätt, donk, sång o spex där alla fick röra på sig.
Lilla Shorty vann även en spextävling!! Woohoo.


Efter sittningen blev det lite förfest i sovsalen där det mesta urartade. Liten kort sammanfattning: en guling hade inget slut på spyendet, en annan gul bet o ströp en i BC, fanns gott om skåp som ville ha vackra barn med Hönan ( men hönan gav den ljuva kommentaren att det bara skulle va så om 90% av generna kom ifrån honom annars skulle barnen behöva söka social bidrag för deras fulhet haha), lite träningsfilmer om 2 fingrar i halsen spelades även in.



Till sist blev det dags att gå till Kåren där det som vanligt inte fanns så mkt folk som det borde vara. Men det spelade ingen roll för BC då vi fick igång festen, med tåg, nakenhet, super smurf posen, BC tornet. JA helt klart ägde vi stället även om några försvann, va på väg hem utan nycklar, fick stalkers osv. Kvällen avrundades med kebabrullar, lite film o oväntade besök.



Söndagen blev en lugn dag, med lite film, käk städ och fortfarande oväntat besök som aldrig gick hem och slutligen en bussresa hem till Jkpg där man gick igenom helgens händelser.



Gissa vem som har sagt vad i BC under Rabalder :

- Vi ska till Liljegatan där Adam bor
- Jag har hört att du är bra på att suga
- Puppy, Puppan o Popeye pimplar på polar isen
-Jag bryr mig inte om du stoppar fingrarna i min hals
-

Comments


Comment here: